Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Ainy

všechny recenze uživatele

Omylem zůstala telka zapnutá na Primě, aniž bych si uvědomila, co právě začalo. Dořešili jsme doma poslední detaily ohledně školy a hned na to mě zaujala scéna, kde Martin Zounar pronásleduje Jitku Schneiderovou a nadává jí, že nebude do hospody nosit žádné kytky. Já jsem ho celou dobu jeho hereckého výlevu a honičky po hřbitově pozorně sledovala jak mu ve tváři téměř neznatelně a neustále škube. Nevím na kolikátou klapku tohle natočili, ale já být jím, tak nedokážu skrýt smích. Holt, nejsem hérečka ... ani masérka. Každopádně nebudu hodnotit podle jednoho dílu, neb není v mém úmyslu pustit se do sledování. ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

Reklama

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Opět variace na téma kdo s kým, tentokrát v přístavu, což je zaprděná hospoda. Dejte proboha už Dejdarovi nějaký ten dar, ať už nemusí trápit sebe ani nás v TV, i ty debilní upoutávky v čemkoli na co se člověk chce dívat na kanále Prima, a to jakémkoli, včetně Zoomu, stačí k tomu aby "plejádu našich hvězd" začal nenávidět. A to se na nás chystá vrchní guru českého popu Michal David! Splní se mu sen amerických teenagerek a BUDE MÍT VLASTNÍ TELEVIZNÍ SHOW! ()

Satyrek 

všechny recenze uživatele

Na seriál se dá dívat jen díky výrazným charakterům, které to drží nad vodou. Konkrétně duo Čtvrtníček-Hrachovcová nemá vlastně chybu a kupodivu i Zounar má svěží roli. Další prvek, který to drží nad vodou je příjemné venkovské prostředí a celý seriál je o určitém útěku z velkoměsta a hledání jiné životní alternativy. Zajimavé je také pozorovat jak se střetáva divadelní, filmové a seriálové herectví s amatérským neherectvím, což někdo může namítat, že se jedná o paskvil, ale mě to připadá zajímavé, když je to vyvážené. Úvodní píseň a nájezdy kamery jsou taky v pohodě. Snad nejslabší je zatím 6 díl, kde se objevilo spoustu neherců. Doufám tedy, že z toho nebude další nekonečný seriál, ale příjemná série max 20 dílů. ()

Max Frajer 

všechny recenze uživatele

Během první série jsem tento seriál zde považoval za poněkud podhodnocený, nebyla to taková srágora... Ale chápu, že když někdo viděl kousek a zrovna třeba crazy Milenku v podání K. Hrachovcové, asi se docela zhrozil. Ale když člověk znal "reálie" tohoto seriálu v kombinaci s tím, že se nebere příliš vážně, byla z toho celkem koukatelná oddychovka. Hlavně Čtvrtníček jako Pátek hodně vyčnívá. K tomu další solidní či příjemní herci včele s Blažkem, Kleplem, Schneiderovou či Dejdarem a byl z toho takový jednodušší celkem příjemný relax seroš, který se nebere příliš vážně a nedělá ze sebe víc, než je. Ale druhá série už zavání hodně odpadem a vděčí za to hlavně příchodu postavy Draka v podání Koháka, kterého je v poslední době všude až moc. Takže já definitivně přestávám koukat, protože teď (po pár dílech druhé série) je z toho zřejmě definitivně trapný shit..noo, škoda, oproti nováckému Na vodě byl přístav aspoň jistou dobu celkem koukatelný. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama