Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele uiu k tomuto seriálu (1)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

"Nová" Sabrina si z původní náctileté taškařice vzala jen jména postav a jinak si jede po své vlastní ose. Prvních pár dílů mě fakt přibilo do židle - temný přístup, všude samý Satan, bytost s kozlí hlavou, vidiny černé budoucnosti a čarodějnice vysící na stromech. Prostě WOW, přesně něco pro mě. Jenže... postupem času se z toho stala stejně ta "taškařice" jako originální Sabrina The Teenage Witch s Mellisou Joan Hart. Pokud neuvidíte pár dílů v sérii, nic se nestane, o nic důležitého nepřijdete. Některé díly jsou vyloženě vata nebo "What If..." a postavy se chovají naprosto iracionálně ve spoustě případech. Prudence se kamarádí se Sabrinou jen, když to scénář vyžaduje, jinak ji nenávidí a nejradši by ji viděla mrtvou. Takové střídání nálad mi přišlo v některých dílech jako nekonzistentnost střihače. Taky se tam dost řeší ty náctileté první lásky, ale ok, postavám má být 16 let. Mohlo to být víc hororové, víc cool, víc odvázané, ve výsledku se jedná pouze o oddychovku na sledování při home office. - Shlédnut každý díl 3 sérii. ()

Reklama

Reklama