Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (122)

Arccos 

všechny recenze uživatele

Původní anglický seriál miluji, i na českou (moravskou) mutaci se dá zvyknout, ale tento přílepek je fakt trapná blbost. ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Slovy génia... Vycházíme-li ze seriálu, je to taková „pěkná tečka, za tím naším příběhem“, ale zároveň něco úplně mimoňovského, co má se seriálem společné jen osoby a obsazení. Není to rozhodně Agatha Christie, spíš spaghetti detektivka, kde dějovou logiku nahrazuje série pseudoakčních skečů a zjevení pravd ve stylu: „Já nejsem tvůj otec, ale tvoje babička“. Kdo přistoupí na tuto hru, může se i pobavit. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodne patri do TV, v kine by to asi byla nuda. Ona to byla nuda i v TV, ale tam tomu dokazete neco odpustit. Kupa nelogicnosti, toporni epizodni herci Taclik a Bartoska. U serialu se mnohokrat smeju, tady asi jednou za hodinu. Doktor Martin serial mel filmem zacit, ale rozhodne ne skoncit, kdyz uz je to tema opotrebovane.To by k tomu musel sednout skutecne dobry scenarista, coz se nestalo. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Je pro mě záhada proč tohle (veledílo) vzniklo že by nechtěná sebeparodie? nebo jen zářná ukázka úpadku českého filmu? I mnohdy výborní herci nemají co hrát a krása Beskyd to nezachrání. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Pane bože, to bylo stupidní, kde jen začít? Zaprvé mi přijde divné, že titul tohoto filmu je "Doktor Martin". Tohle je snad první film, který jsem viděl, kde protagonista je hlavnípostavou vedlejšího příběhu, hlavní děj se totiž motá kolem Topinky a pokladu. Tenhle film měl být spíš dvoudílná epizoda seriálu Strážmistr Topinka, soudě už jen podle toho, že Topinka stráví mnohem více času an obrazovce než doktor. A hlavní děj navíc není moc dobrý, některé jeho části nedávají smysl a konec byl tak nesmyslný, že jsem se mu musel smát. Prezentace je fajn, ale není ničím zajímavá, navíc ve scéně v letadle bylo vidět, že použili greenscreen a vůbec se jim nepovedlo ho zamaskovat. Herecké výkony jsou většinou podprůměrné a vůbec tomu nepomáhá fakt, že dialogy taky nejsou moc dobré. Aspoň, že hudba se dala poslouchat. 3/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako celovečerný film k pôvodnému seriálu je tento počin ozaj len slabým odvarom a tak povediac úplne zbytočným. Scenáristicky je to peklo a ten akože záhadný dej bol asi len iróniou. Donutil mi s tým malým chlapcom úplne nesedí a ostatné postavy sa chovajú tak hlúpo, že je asi zbytočné to aj spomínať. Už len to, že tak nezaujímavá postava, akou je Topinka, tu má hlavné slovo, je znakom nekvality. Navyše moja obľúbená Marcinková tu dostala len pramálo priestoru. 40 % ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se chtěl nenáročně bavit. No nic. Ty další nespokojené věty mažu. Vždyť by stačilo jen přeobsadit pár hlavních rolí. ()

Logout 

všechny recenze uživatele

Jen u nás se může stát, že někdo pošle do kin pilotní epizodu spin-offu od ne zrovna kvalitního seriálu založeného navíc na cizí licenci. Nedivím se proto, že to v kinech nevydrželo a návštěvnost nepřekročila čtyřmístné hodnoty. V televizi se to sice dalo přežít, ale všechny výhrady, které mám k českému seriálu Doktor Martin (zejména až moc starý hlavní protagonista, až moc dementní Topinka a občas až moc absurdní situace), jsou tady umocněny na třetí. Jedna hvězda je tak jen za Čvančarovou, která čím je větší, tím je hezčí (toto ale nebude názor významné části populace, tak to klidně považujte za odpad). ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Ten film omlouvá snad jen to, že to ČT dala v pátek večer... jako totální výplach mozku po pracovním týdnu. Hlavně ten konec od scén s letadlem byl srovnatelný snad jen s elektrošoky. ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Ani komedie,ani detektivka,pokus o něco.Já,ale nevím o co.Navíc a to je pro mě důležité u každého filmu,těm postavám nevěřím a myslím,že jim nevěří ani samotní herci.Jitce Čvančarové se nedaří vytvořit dojem,že fakt miluje tohoto obstarožního ničím zajímavého morouse.Asi to nešlo. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem kdysi sledoval, byla to větší legrace a také trochu živější. Celovečerní formát tomu nesvědčí. Je to vleklé a hodně vzdušné. A už vůbec si nedovedu představit, že tento ryze televizní film mohli promítat v kinech. Nedivím se neúspěchu. Je vhodný akorát tak na klidný nedělní večer, kdy není třeba přemýšlet a jen odpočívat. 2- ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Film stál v podstatě za hovno, ale ta Čvančarová, to je kus masa. Jinak platí to samé, co o seriálu: Seriál o díře plné nevzdělaných idiotů. Pár dílů seriálu jsem viděl před léty a hodnotil jsem ho třemi hvězdami. Po létech jsem seriál zhlédl celý a musím své hodnocení poopravit. Ke třem hvězdám přidávám jednu o kterou se zasloužila Čvanča díky své postavě a taky samozřejmě doktor díky svému vztahu k díře plné idiotů. Takže 5x ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Pohádková odpočinková komedie o trpaslíkovi a jeho dávno ztraceném pokladu. Takže i trochu toho tajemna ala záhada hlavolamu....Pokud chcete nějaké psychologické detektivní drama, nechápu, proč na to koukáte. Zpracování mohlo být ale lepší, vždyť většina dílů seriálu je lepší! Ale já přesto času rozhodně nelituju. ()

zajda001 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá oddechovka, čekala jsem, že to bude horší. Kdyby nebylo té trapné scény v letadle, tak bych dala hvězdu navíc. To vypadalo jako kdyby startovali v raketě. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Je to celé také milé, rodinne naivné a vlastne pekné. Miroslav Donutil to celé tlačí dopredu ale ten až rodinný nádych celkom zakrýva možnú kriminálnu zápletku, ktorej chýba trošku dramatickejších zvratov. Zasadenie do prírody a dreveného vidieka z toho robí pozerateľnú vec. ()

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama