Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Takhle zkurvit WRONG TURN, to je hnus. Z horroru udělali český film VOLÁNÍ RODU. Děsný SHIT. 🤮🤮🤮🤮🤮 Toho režiséra by měli ukamenovat. Takhle sprostě se přiživovat na názvu filmu!😡 Někteří tady píší, že to má jen název a je to zcela jiný film. O.K. pokud by to tak bylo, tak fajn. Ale kurva, na celém internetu i na Wikipedii je uvedeno, že film je sedmým pokračováním filmové série Wrong Turn." 😡😡😡 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je paradoxní, že tenhle řemeslně pěkně zvládnutej film s poměrně dobrým a originálním námětem (na poměry subžánru "skupina mlaďasů je konfrontována s lesními burany") má potřebu hlásit se názvem k sérii Wrong Turn, která se po prvních dvou dílech utopila v totálních sračkách a je v podstatě nekoukatelná. Když s ní nemá v podstatě nic společnýho. Imho z toho není ani žádnej benefit, spíš naopak. Protože pro těch pár lidí, co dosud zajímá přiblblá série Wrong Turn, tohle bude nuda s pro ně zbytečnými snahami o nějaké společensko politické přesahy. Naopak já jsem lehce příjemně překvapenej, a to ve mne někdy před měsícem informace o rebootu vyvolala málem záchvěv odporu. Chtělo by to spoustu věcí doladit - např. nabrat sympatičtější skupinu postav, vyložit víc o fungování The Foundation - a pak to mohlo být dokonce velmi dobré. Takhle jenom dobré. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Poněkud filmařský obrat, kdy se dosud čistě béčková až céčková hororová série ve svém rebootu překlopila do podoby nečekané pecky, která začíná nenápadně, ale postupně hezky graduje a překvapuje diváka s každou další minutou. Až si ve finále říkám, jestli měli tvůrci využití názvu téhle podřadné značky vůbec zapotřebí. Na druhou stranu, i to možná důvod, proč na mě film působil tím, jak bořil očekávání, tak podvratně zábavným dojmem. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov prichádza do Apalačských vrchov, aby sa v miestnych lesoch odreagovali. Po príchode na miesto sa dostanú do konfliktu s miestnymi, ale neprikladajú tomuto incidentu žiadnu váhu. Situácia sa ale zhorší, keď sa v miestnych lesoch stratia a jeden z nich príde o život. Ani len netušia, že práve vkročili na miesto obývané tajomným spolkom nazývaným Nadácia, ktorý z nečakaných návštevníkov nemá vôbec radosť. - Na reboot Wrong Turn som sa tešil, aj keď už podla fotiek z natáčania bolo jasné, že tu nejde o to, aby tvorcovia prišli s niečím novým, ale o to pomeniť cast kvôli tomu, aby to vyzeralo dostatočne progresívne, pretože albánska herečka v jednej z hlavných úloh bola cool v roku 2003, ale dnes už by táto séria nároky na diverzitu jednoducho nesplnila. Preto sa tu stretneme s bandou nesympatických charakterov, ktorým som od úplného začiatku želal luxusnú smrť. Tá sa ale po celý čas nedostavila, a aj keď niektoré vraždy mali peknú myšlienku, takmer všetky sa odohrávali off-screen. Čakal som aspoň nejaký odkaz na Odetovcov, ale ničoho som sa nedočkal. Takže ide o úplné obyčajný, zbytočne pretiahnutý horor, na ktorý sa dá v pohode pozerať, ale ako obrovský fanúšik série Wrong Turn, na ktorej som vyrastal, som z toho jednoznačne sklamaný. + Bill Sage + herec z Stranger Things + herečka z REC 3: Genesis a The Lodgers + herec z The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning a The Cabin in the Woods ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Úsměvný pokus o posunutí známé béčkové slasher série směrem k tematicky obsažnějším hororům jako Midsommar, navíc cestou rádoby chytré dekonstrukce žánrových klišé (The Cabin in the Woods). Bohužel pokus stejně blbý jako předešlé filmy, a bez přiznané blbosti již ne tolik guilty-pleasure zábavný. Koukatelný pouze skrze zvědavost, jaké další nečekané zvraty vytasí, aby působil inovativně, přestože si jen mechanicky půjčuje všechno možné odevšad (finální stylizace hlavní hrdinky do lukostřelkyně z Hunger Games potvrzuje diváckou cílovku). Jen ten dovětek mi nějak vrtá hlavou. Ten byl brilantní jak od Jordana Peelea za časů Get Out. A Bill Sage v něm poprvé za celý film nepůsobil jako levná béčková verze Raye Winstonea. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Druhý film ze série Pach krve po originálu z roku 2003, který byl uveden v kinech. (LUKICKK)
  • Ačkoli se jedná o sedmý film Wrong Turn, jedná se o „restart“ série. (LUKICKK)
  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama