Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (261)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti tejto serie boli slušné, potom tretia a štvrtá časť sa ešte dali, no piata bola hrôza a siesta už bola nepozerateľná. Tato séria nepatrí k mojim až tak obľúbeným a tak keď som sa dozvedel, že je nová časť, tak, že do toho pôjdem, ale bez nejakého nadšenia. Cela séria sa niesla v znamení zmutovaných krásavcov, ktorí si radi pochutnávajú na ľudskom mase. Tak som celkom myslel, že táto časť pôjde tradičnou cestou, ale mýlil som sa. Podľa mna, tato časť sa ani nemá volať Wrong Turn, lebo s touto sériou má spoločne len to, že sa odohráva v lese a , že v nom je rozmiestnených niekoľko fajnových pascí. Od začiatku do konca je film svižný a dlho som nevedel, čo mám od neho očakávať. Keď prišla ta uzavretá spoločnosť, vnieslo to do filmu, celkom iný rozmer. Drsný je dosť, zaujímavý tiež, len to sranie si do svojich vlastných húb ma iritovalo a aj to, že postavy sa chovali ako čistý kreténi. Ale horory z uzavretých spoločenstiev mám veľmi rád a tak som váhal, či dám 3 alebo 4*. Rozhodol som sa nakoniec pre silné 3*, lebo k tej štvrtej, tu niečo málo chýbalo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jak se může změnit život kvůli špatně pochopené situaci, lidé z hor mají své zákony, bohužel pro turisty hodně blbý být někde poblíž. Masakr celkem slušný, pasti zajímavé, konec bohužel jemně očekávám, snad se dočkáme pokračování. Název neznamená vždycky film který jsme čekali, tohle práci bylo jen jiné a zajímavé, já jsem hodně spokojený, tyhle zvířecí potvory byly prostě výborně provedené. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty dávají velkou naději, že tady se budeme příjemně bát. Bohužel jakmile je skupina sice nesympatických, ale ne zrovna moc pohromadě držících přátel, rozprášena, sledujeme už jen průměrnou podívanou. Nevím co by se stalo, kdyby si bubáky ještě nejméně 10 minut ponechali v záloze a přidali na nočních scénách. Nebudu prozrazovat kudy se film vydá a jak skončí, ale mě zase tolik radosti druhá polovina nepřinesla. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dá se čekat, že progresivní mladí lidé se budou v lesích Virginie cítit stejně nekomfortně, jako když se rudokrký vydá do velkoměsta na východním pobřeží a ocitne se v mileniálském zajetí Redditu, Starbucks a obnovitelných zdrojů. Navíc název i úvodní dění svádějí k dojmu, že Tříprsťák před teplou večeří posvačí kolegy vojína Jasánka z časopisu Rudá vatra a budou mu přitom asistovat místní xenofobní vidle zamotané ve vlajce Konfederace a s příznačným nápisem na přezce opasku: „Nikdo nikdy neznásilnil osmatřicítku“ (myšleno samozřejmě revolver). Jenže pozor na Nelsonova dvojitého Nelsona pod vedením trenéra McElroye! Směr apoštolních slunovratů sice není úplně wrong, ale bylo tam několik věcí, které kazily dojem z jižanské pohostinnosti. Nechtěné náběhy na parodii, absence zábavy nevyvážená hororovou intenzitou, pofidérní mytologie, přemrštěná stopáž. Finále za doprovodu závěrečných titulků ovšem velmi pěkné. Naposledy byla značka STOP takhle symbolická v Eyes Wide Shut.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Reboot Wrong Turnu má společného s původním Wrong Turnem jen název a možná pasti v lese, takže zarputilí fanoušci série budou zklamáni a s němi i lokální odpad ČSFD vedený Antiexpertem a jeho přivrženci ( Doslova Foundation!!!) Který se v hororech vyzná asi jako já v botanice a ještě sleduje mizerný cam rip kdo ví jestli né i na mobilu. Už z traileru bylo celkem očividné, že na mutanty tentokrát nedojde ( až tak nevadí, jelikož nejlepší byli stejně v Hory mají oči ) a tenhle nový směr dost možná přidal čerstvý závan větru. Vlastně jediné, co mě trochu mrzí, že většina vražd je Off screen, ale naštěstí většinou ukážou alespoň "co zbylo". Skupina teenagerů je celkem ok, blondýnka je sympatická kočka, která na konci působí jako Tomb Raider a rozhodně musím pochválit slušné řemeslo, přírodu, pěkné masky lebek zvířat a velmi dobře dolované napětí ( Pád ze svahu před rolující kládou byl super) a že zde bude jedna atmosférická creepy scéna, to asi nečekal nikdo ( Chodba slepců je skvostně nepříjemná). Finální 20minutovka je poměrně slušná divočina vrcholící ostrým a zajímavým koncem. Mohlo to být sice ještě brutálnější a špinavější, na jednu stranu pořád je to víc brutální než většina hororů, která za poslední dobu vyšla. Já jsem spokojen, pro lesní vyvražďovačky mám slabost a už dlouho žádná pořádná nevyšla a nejspíš ani nevyjde. Těch 49% je zatím k smíchu a mimo. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci filmu, když se Jennifer (Charlotte Vega) s otcem baví o filmovém večeru, tak zmíní, že synové půjčili „nějaký horor s kanibaly“. Jedná se o zjevnou narážku na původní Pach krve (2003) a jeho pokračování. (Guilemot)
  • První film Wrong Turn natočený ve Spojených státech. Díly 1, 2 a 4 se natáčely v Kanadě a díly 3, 5 a 6 v Bulharsku. (LUKICKK)

Reklama

Reklama