Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

POMO 

všechny recenze uživatele

Úsměvný pokus o posunutí známé béčkové slasher série směrem k tematicky obsažnějším hororům jako Midsommar, navíc cestou rádoby chytré dekonstrukce žánrových klišé (The Cabin in the Woods). Bohužel pokus stejně blbý jako předešlé filmy, a bez přiznané blbosti již ne tolik guilty-pleasure zábavný. Koukatelný pouze skrze zvědavost, jaké další nečekané zvraty vytasí, aby působil inovativně, přestože si jen mechanicky půjčuje všechno možné odevšad (finální stylizace hlavní hrdinky do lukostřelkyně z Hunger Games potvrzuje diváckou cílovku). Jen ten dovětek mi nějak vrtá hlavou. Ten byl brilantní jak od Jordana Peelea za časů Get Out. A Bill Sage v něm poprvé za celý film nepůsobil jako levná béčková verze Raye Winstonea. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Když sem zjistila, že bude další díl této série, tak mě napadlo, že už mě to nemá čím překvapit a zase se budu chlámat u céčkového hororu, jelikož od jedničky šla kvalita rapidně do prdele. No a hned začátek mě vyděsil a už sem si říkala, že tvůrci zvolili fakt Wrong Turn a odbočili z hrbolatý silnice na cestu plnou sraček. Proč? Mno...Jak už sem X krát uvedla, sem 99% lesba, jako bonus žlutá a jako extra bonus mám bílého přítele (to je to 1% co mi sere statistiku plnohodnotné lesby), takže jestli by někdo mohl nahlas hulákat za práva menšin ať už sexuálních bo barevných, tak sem to rozhodně já. ALE nejsem 3,14ča (kdo neumí matiku - čti "píča") a celej ten sluníčkářskej svět plnej pochopení pro vegany, homosexualitu, menšiny, transgendery, muže co se cítí být ženou a ženy, co se cítí být mužem (Jdi do prdele Ellen Page, Elliote Ti nikdy neřeknu) mě kolosanálně sere. No a aby filmaři to měli u všech těchto uplakaných píčusů v cajku, tak je naserou do filmu, aby byl klid. Chci tím říct jedno jediný - Jedete s kamarádama na výlet a je vás šest. Jak velká pravděpodobnost je, že v tom autě budete v následujícím složení - Dva teplouši z Indie bo odkud, běloška spící s černochem a bílá holka spící s bílým klukem, kde největší kokot z party je...chvilka napětí...právě ten bílej hetero? Hádám, že ta šance je kurva malá. Nu tady ale přesně tuto skvadru máme a po sračce s Theronovou (Nesmrtelní) tu je tedy další film, kterej se snaží nevynechat nikoho. Vlastně moment...Vynechali nás !! Asiaty !! A proč? Spráávně, jelikož my jsme asi ta poslední "menšina" (však je nás jen třetina zeměkoule, no nejsme "menšina" jak kráva?) který je totálně u prdele celý tohle moderní hnutí, kdy největší zkurvysyn a skoro až hrdelní zločin je být bílým heterákem. Nu, díky Buddhovi, to je jediná věc, která mě na filmu srala. Jinak to tvůrci vzali do pazour velmi svěže, nově a hlavně zajímavě. Děj se mi líbil, scenérie prima a cool, herci vůbec nebyli špatní a celkovej nápad a finální finále taky bezva. Top scéna - Slepci ve tmě. Tak se těším až příště zase někdo zahne vedle páč po jedničce je toto, za mě, nejlepší díl série. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty dávají velkou naději, že tady se budeme příjemně bát. Bohužel jakmile je skupina sice nesympatických, ale ne zrovna moc pohromadě držících přátel, rozprášena, sledujeme už jen průměrnou podívanou. Nevím co by se stalo, kdyby si bubáky ještě nejméně 10 minut ponechali v záloze a přidali na nočních scénách. Nebudu prozrazovat kudy se film vydá a jak skončí, ale mě zase tolik radosti druhá polovina nepřinesla. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista Alan B. McElroy stojí za prvním Pachem krve (2003). Tehdy to byl docela úlet s triem sekáčů jako z komparzu Pána prstenů, který ovšem nastartoval šestidílnou sérii (poslední z roku 2014). Zatímco jedničku jsem relativně pošlapal, některá další pokračování si ode mě vysloužila i slušné tři hvězdy. Tohle se jmenuje stejně, ale je to vlastně jiné. Někdejší série byla o rodince zmutovaných kanibalů, která opakovaně dorážela na nic netušící výletníky. Hned po valící se kládě, která drtí mimo jiné i lidské lebky, pochopíme, že McElroy kráčí jiným směrem. I když znovu představuje proměnlivě sympatickou skupinku mladých lidí, která v nekonečných lesích sešla z vyznačené cesty. Nicméně ono by to bylo asi docela jedno. Protože už v polovině 19. století se zhruba tucet rodin sbalilo a uteklo na horu. Báli se rozpadu Ameriky, chtěli tvořit základ, na kterém se vybuduje nový národ. A jejich potomci… no, co asi. Pryč jsou stylové mordy, pryč jsou zajímavé úhly kamery, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pryč je svižné tempo. 110 minut je zatraceně moc, zoufale to postrádá dramaturga, mnohdy přešlapujeme na místě a vlastně bych si dal spíš onu zmiňovanou zmutovanou famílii. S touhle řemeslnou jistotou, kterou tvůrci předvádějí, by to totiž byl docela příjemný návrat. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mutantí rodinka mi bude hodně chybět, ale chápu, že tvůrci chtěli odbočit o trošku více. Je to určitě kvalitnější než předchozích pět dílů (první WT, už nebude překonán), ale já raději brutální béčka, plné nahoty a Gore. Brutální to naštěstí je i zde, ještě aby ne, kdyby tu nebylo Gore, tak to rovnou spláchnu odpadem (top scény - kláda, trest smrti). Obsazení mi celkem vadilo - dva teplouši, černo bílý pár, klasický pár, soucit k postávám skoro žádný. Druhá polovina alias Divoké kmeny, mě už docela nudila, ta délka je šílená, nebo aspoň mi to tak přišlo. Finále "doma" bylo parádní. Jako fanda Wrong Turn série, je pro mě tento Reboot spíše ale zklamáním. Předešlé díly, mám občas chuť si někdy zopakovat, u tohoto mám teď pocit, že už po druhé vidět nikdy nechci. (694. hodnocení) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Ačkoli se jedná o sedmý film Wrong Turn, jedná se o „restart“ série. (LUKICKK)
  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama