Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (257)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako to má človek hodnotiť a komentovať, keď je každá časť o inom? Nejdem sa vyjadrovať ku každej časti, ale napíšem všeobecne, že obzvlášť kvôli niektorým epizódam, musím dať určite plný počet bodov. Moje najobľúbenejšie časti sú z vesmíru, hlavne s vymakanou počítačovou animáciou. Asi najobľúbenejšia časť je S2E3 Pop Squad. Neskutočný Noir štýl. Je to akoby 50.roky minulého storočia ale v budúcnosti. Takže akoby rok 2050, aj keď ten skutočný tak vyzerať nebude. Neskutočne som si trhal vlasy, že viac z tohto sveta a príbehu neuvidím. Naozaj výborné mnohé časti, ktoré stoja za opätovné pozretie. (10.2.2022) ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Nie všetky epizódky sú top, niektoré sa tvária ako omnoho viac než v skutočnosti sú (napr. Shape Shifters, Ice Age), ale celkovo je radosť sledovať takúto krásnu kompiláciu nápadov a kreativity, ktoré inak v mainstreame veľmi nevidíme a ktoré tu dostali na úrovni platformu a priestor, aby mohli vyniknúť. Animácia je na veľmi vysokej úrovni a príkladne Greta v Beyond the Aquila Rift je v pár scénach pomaly už lepšia ako skutočný herec. Za mňa sú top epizódy Sonnie's Edge, The Witness, Snow in the Desert, Pop Squad, Zima Blue a úplne najviac Beyond the Aquila Rift, Bad Travelling, Jibaro a Swarm, čo sú každá svojím spôsobom ale fakt už pomaly geniálne vymyslené a zrealizované veci. Márne nie sú ani Secret War, Helping Hand, Life Hutch, Drowned Giant. A pobavili Three Robots, All Through the House a Night of the mini Dead. Z poniektorých by sa dali spraviť top celovečerné filmy. Jibaro napríklad považujem za ukážkového zástupcu niečoho v jadre tradičného, ale inak nápaditého, progresívneho a fakt dobre vymysleného. Podobné pocity som mával svojho času z filmov ako Fight Club, alebo naposledy možno Fury Road. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Viděny všechny tři série. Několik vynikajících věcí, slušná skupina dobrých věcí, zbytek průměr. Ale možná je to i tím, že bylo vše servírováno dohromady. Pokud má víc tvůrců podobné myšlení, splývá to. Nadchly mě: "Zima Blue" (perfektně uzavřený příběh s pointou, u kterého přemýšlím, zda název není inspirován češtinou), "All Through the House" (laskavý vánoční horor, který chci ukázat zbytku rodiny) a "Bad Travelling" (dokonale drsné). Líbilo se mi: "When the Yogurt Took Over" (jogort jako inteligentnější druh), "Good Hunting" (mám slabost pro devítiocasou lišku, tato je navíc značně sexy), "Lucky 13" (o vztahu člověka a stroje), "Helping Hand" (divadlo jednoho herce/herečky), "Automated Customer Service" (vtipné utahování si z automatických zákaznických linek) a "Mason's Rats" (příběh o respektu). Považuji za zajímavé: "The Witness" (zajímavá myšlenka, zajímavá forma, nahotu překrývají kresby), "Fish Night" (krutě poetické), "Ice Age" (civilizace na dně mrazáku není úplně originální, ale má něco do sebe), "Alternate Histories" (vtipné), "The Tall Grass" (zajímavé prostředí), "Swarm" (snaha o pochopení prastarého mimozemského organizmu) a "Night of the Mini Dead" (apokalypsa z nadhledu). Zbytek je koukatelný, ale zapadá. ■ Kdybych měl každý počin hodnotit extra a výslednou hodnotu zprůměrovat, asi by to byly tři hvězdy, jednu ale přidávám za myšlenku spojit vše dohromady. Přičemž ještě trochu přivírám oči, protože první série mě zaujala víc, než druhá a třetí. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastávám se názoru, že by měli tuhle sérii utnout v polovině a dál nepokračovat, protože ve druhý polovině se bohužel snižuje kvalita každým dílem, snad krom posledního 18týho. Krom toho jsem si však tuhle sérii kraťasů užila, a i když ji nemůžu prohlásit za jednu z nejlepších sérií, jak jsem si myslela ze začátku, některý epizody mi zůstanou v hlavě aspoň dalších pár měsíců a možná si je někdy pustím i znova. Za mě nejlepší kousky: Sonnie's Edge, Three Robots, The Witness, Beyond the Aquila Rift, Secret War. Každopádně pokud udělaj druhou sérii, doufám že se dočkám více poprsí, údú, krve a ruský Vodky. :) Po druhý sezóně: Co k tomu říct, stejný jako první série. Nějaký epizody úplně skvělý, co by si zasloužily dvou hodinovej film a nějaký zase takový nic moc. Co mě sere je, že druhá série měla jenom 8 dílů. To bych si radši počkala rok navíc a měla větší dávku, takhle to je jenom taková ochutnávka, co máte za hodinu hotovou. Ještě k tomu, když každej díl trvá tak 4 minuty. Nápad je to fakt skvělej, ale jestli bude třetí série, tak upřímně doufám, že nebude mít tak 4 díly. Tak naviděnou u příští série. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco je dobré, něco je super, něco je spíš průměr. Na vyloženě špatný kousek jsem asi nenarazil, i když je pravda, že tak polovinu do týdne zapomenu. Většina filmů měla i přes všechny kvality slabý konec (pointu), pak tu ale byly takové, které mě moc nebraly, ale právě závěr je zachránil. Nejlepší film je podle mého Helping hand, která je sice taková jednodušší, ale zato v sobě má syrové emoce. Nejambicióznější a nejzapamatovatelnější byla (pro mě překvapivě všeobecně vychvalovaná) filozofický Zima Blue, která ale měla své mouchy. Vítězní tvůrci pak jsou Víctor Maldonado a Alfredo Torres, jejichž čistě komediální kousky When The Yogurt Took Over, Alternate Histories a zejména Three Robots jsem si všechny nadmíru užil... no a kdybych měl jako správný Schediaphili ještě vybrat nejvíc sexy díl (a že je hlavně v první půlce z čeho vybírat), asi bych zůstal u buď první Sonnie's Edge, která měla šmrnc, nebo u The Witness, což je zase prvoplánově pudová prasárna. Soráč, Aquilo. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • V jedné z alternativních budoucností se první ženou na měsíci stala Janine Lindemulder. Toto jméno patří jedné z největších německých pornohvězd přelomu 20. a 21. století. (NiWi)
  • Na začátku epizody lze vidět symbol Uroboros, který v mnoha kulturách značí cyklus narození a smrti stále dokola. Tento cyklus hraje roli i v zápletce epizody. (NiWi)
  • Zbraně, které použivají vojáci, jsou samopaly PPŠ-41, odstřelovací pušky Mosin-Nagant a SVT-40, kulomet DT-28 a revolver Nagant. (K98)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama