Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (3)

Temné léto (2019) 

Hodně očekávaný seriál z dílny netflixu o zombie apokalypse, který měl obrovský potenciál, protože podobných věcí vzniká poslední dobou málo, a tak by neměl silnou konkurenci. Hutná, drsná a syrová atmosféra, minimum hudby a umělých zvukových efektů a nasraní, agresivní zombie dávají dokupy brutální kombinaci, která táhne seriál kupředu neuvěřitelným způsobem. Napětí budováno skvěle a působilo to hodně realisticky. Ale světe div se, když je tady scénář jak vytáhnutý z odpadků, tak se můžete vizuálně a atmosfericky snažit jak chcete, ale je to stejně k ničemu. Další příklad toho, že poctivé filmařské řemeslo bez poctivého scénáře neudělá žádný pokrok. Je to obrovská škoda, protože jinak bych neměl co vytknout, ale scénáristické nesmysly, nelogické dějové příběhy a ještě nesmyslnější členění dílů na kapitoly (proč???) seriálu ubíraly na kvalitě rapidním způsobem. Nemluvě o snižování stopáže dílů ze 40 na 20 minut ve druhé půlce seriálu a zakončením úplně bez pointy. Sakra, tohle mě bude mrzet ještě dlouho. ()

Tok lidí (2019) (S01E01) 

Hezky natočené prolínající se příběhy různých lidí na stejném místě. Akce taky povedená, uvidíme dál, zatím fajn pilot. ()

Letní škola (2019) (S01E03) 

Ehh, takže venku je apokalypsa zombie a mezitím si nějaké thuglife děcka ve škole mučí kolemjdoucí? Makes sense. O.o ()

Reklama

Reklama