Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze uživatele HNTR k tomuto seriálu (2)

Temné léto (2019) 

První díl byl nad moje očekávání, seznámení s postavami atd, šlo to. Pak, ale jako kdyby někdo zmáčkl kouzelný tlačítko a všechno v prdeli... Přechod mezi kapitolama (nebo jak to nazvat) textem, to mě upřímně nebaví, když budu chtít pojmenovaný kapitoly, přečtu si knížku a to nemluvím o kontinuitě, kterou to totálně rozbíjí... Zombíci jsou vole přechytralý, nahypovaný hovada. Postavy úplně dementní, o tom kudrnatym blbečkovi ani nemluvě. Stopáž jednotlivých dílů dělala ožralá opice... Jeden díl plný akce má 20 minut, druhý díl běhá kudrnatej idiot po městě 40 minut, tohle fakt nechápu. Dvě hvězdičky, jen kvůli tomu, že když už byla akce, tak to prostě frčelo, jo a ještě za tu kameru, která byla super, ale na poměry Netflixu je tohle prostě propadák. ()

Zima (2021) (S02E01) odpad!

Už u první sezóny jsem psal, že stála za nic... První díl druhý série mi to jen potvrdil a přešla mě chuť na to koukat dál. Odpad zůstal odpadem. Seriál je typickej zombie stereotyp, kterej je ''obohacenej'' o scénář, kterej stojí za starou bačkoru. Dál koukat nebudu. Je mi blivno. ()

Reklama

Reklama