Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

subic 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale tady u toho tak trochu skřípu zubama. A za uši mě taky tahají ty dotáčené komentáře. To, co mi vadí asi nejvíc, jsou ty jakože skryté kamery, ještě něž se tam objeví Zdeněk Pohlreich a zastaví provoz. Jak jako skryté, když tam natáčí provoz i v kuchyni, kdo by je tam pustil a proč? Tohle chce ještě nějaké vysvětlení. Na druhou stranu předloha Gordon je už sám o sobě dost vymleté téma, pokud zrovna netočí třeba o kokianu v jeho restauracích. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe známe všichni a všichni ho máme rádi tak jak je, starej Zdenda to ale zabalil s tim že už nemá na ty lidi nervy a teď je zpět a dělá paradoxně ve své podstatě to samé jen si k tomu přidal 24h deadline a masku na 2u minutovej zaběr... nicméně vzhledem k tomu že to je celý "speed up" tak se chtě nechtě vynechávaji ty podstatné detaily které mě na ano šéfe bavili nejvic a to sice sledovat debilitu těch lidí za pochodu... včetně problémů v kuchyni ať už hygiena nebo nějake vztahy ať už pracovní nebo rodinné....díky tomu se u tohohle jako divák poměrně nudím protože za 24h se ani ten největši hlupák neprojeví jako hlupák obzvláště když mu někdo uděla rekonstrukci a reklamu free... kdyby radši pokračovali ve starém ano šefe bylo by to daleko lepší a to ani nemluvě o tom že zaběry z kamer nevypadají vůbec jako "tajně pořizene" ani když ma na sobě ten převlek... + zaběry z kucyhně ještě dřív než se odhalí? like seriously? vážně mají ten národ za tak tupé stádo opic že nikomu nedojde že to je domluvené a sehrané?.. takhle to je bohužel tak max na 2* ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy, ale tak tak. Nebejt Zdeňka, tak to bude někde kolem nuly. Superšéf, ať si šéf říká co chce, je taková mnohem mnohem slabší verze Ano,šefa! Tu jsem ale miloval natolik, že jsem i za toho bídného Superšéfa relativně rád. Zatím jsem alespoň všechny díly dal. Jak to bude dál těžko říct, ale vracet se k nim, tak jako k některým dílům Ano, šefa!, skoro s jistotou nebudu. Není totiž důvod. Během tak krátkého časového úseku, v kterém je Zdeněk v kontaktu se svými momentálními "učni", se totiž nemá šanci odvíjet žádný příběh. Není možné jít do hloubky. Poznat nové "postavy", nahlédnout do nového kraje, poodkrýt nějaký nový společenský nebo jiný problém a tak dále. Důvodů ke sledování Ano, šéfa! bylo zkrátka, krom kuchařiny, dost. Jenže Superšéf připomíná spíš stupidní akční seriál. Výbuch, honička, přestřelka, jeb jeb jeb a konec. Jen s tím rozdílem, že Pohlreich jede každý díl podle stejného pořadí. No a o tom, že ty přepadovky v převleku a oficiálně utajená špionáž v podniku působí krajně nevěrohodně, ani nemluvě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama