Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cizopas s fetišem na Ferrari, rockovou hudbu, dámská poprsí a prezidentskou funkci vs. pomstychtivý lovec na jeho měnící se stopě. Rozkošné sci-fi béčko, které postupně dodá všechny atributy, co od žánru vyžaduji (včetně guilty pleasure zázraku na samém konci). Parazitobijec Kyle MacLachlan dokonale zužitkoval svou vizáž „dnes ráno jsem přiletěl z Alfa Centauri“.. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Multižánrová střílečka s odporným mimozemským stvořením, které má rádo hudbu, holky, Ferrari a samozřejmě zabíjení. Je to nenápadná a nenáročná podívaná s dobrými herci, kteří toho ovšem nemají moc co hrát, protože jejich postavy jsou strašně ploché, což je největší problém tohoto filmu. Možná by neuškodilo přidat trochu víc komedie, jen s náznaky to The Hidden moc daleko nedotáhne. Ale dalo se to, vidím to někde mezi 3 a 4*. Místy mi to i trochu připomínalo filmy jako Věc a Anděl smrti. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Kyle MacLachlan se propůjčil k hororu, který skončil na půl cesty mezi kvalitou a naprostou nudou. Hudební doprovod je stále stejný včetně atmosféry, která sází na obličej Kylea. Nechápu, kdo tento snímek mohl nazvat brutálním a nebo se brutálnost počítá podle počtu kulek, které se v průměru vystřelí do člověka ve filmu a on se po nich složí na zem. Takové číslo by bylo vysoké, protože mimozemšťané opravdu hodně vydrží. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Hodný mimozemšťan, pronásleduje v zástavbě velkoměsta zlého mimozemšťana. Notorický béčkař Jack Sholder a jeho polozapomenutá akční jízda s tehdy ještě neokoukaným Kylem McLachlanem. Triviální příběh, věčně prázdné zásobníky, parádní úvodní automobilová honička, dávka nekorektního násilí a jedna "echt" nechutná scéna. Silná vzpomínka na dětství. Doporučuji všem milovníkům pozdní osmdesátkové estetiky, neboť jako jednorázová zpruha nudného večera funguje Tajemné zlo spolehlivě. PS: Asi první film, kde byl někdo usouložen k smrti. Jde tedy vlastně o průkopnický film, minimálně v tomto jednom konkrétním aspektu :-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Spolu s TEMNÝM ANDĚLEM nejzábavnější z bad alien buddy movies (LEBKOUNI, ZLOMEK SEKUNDY), ve kterém je - podobně jako v LEBKOUNECH - mimozemšťan nejen záporákem pronásledovaným nesourodou dvojicí poldů, ale je i jedním z té dvojice a v úsměvném podání Kylea McLachlana (nacvičujícího na TWIN PEAKS) je i jedním z největších kladů snímku. Dalšími klady budiž humorem nenásilně odlehčený, vůbec ne blbý scénář s originálním nápadem přelézání z těla do těla (faktem je, že by bylo mnohem napínavější, kdybysme pokaždé hned nevěděli, v kom alien je) a vtipnými dialogy, kterýžto základ Sholder využil pro drsnou a krvavou akční osmdesátkovou reklamu na Ferrari, kde nechybí vysoký bodycount, vystřílení policejní stanice, plamenomet a sexy striptérka (božská Claudia Christian), co ušuká chlápka k smrti. Taky vám ten film připomněl Grand Theft Auto? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama