Reklama

Reklama

Vychováni vlky

(seriál)
  • USA Raised by Wolves
Trailer 1
USA, (2020–2022), 14 h 58 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Aaron Guzikowski
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Sci-fi seriál Vychováni vlky od mistrného vypravěče a filmového tvůrce Ridleyho Scotta pojednává o dvou androidech – Otci a Matce – pověřených výchovou lidských dětí na tajemné panenské planetě. Když začnou náboženské rozdíly ohrožovat soudržnost rozrůstající se kolonie lidí, androidi zjistí, že ovládat lidskou víru je zrádný a obtížný úkol. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Gurtha k tomuto seriálu (1)

Série 1 (2020) (S01) 

Měla bych dát alespoň 3*, ty jsou pro mne ale znakem průměrnosti, což je přesný opak tohoto seriálu, který mě v prvních dílech plnil nadšením a obdivem. Postupem času se z něj ale stala nablýskaná matrioska – jak tvůrci stále otvírali nová a stále šílenější témata, která nechávala zapomenout dosavadním otázkám pro jejich nepodstatnost. Definitivní ránu tomu zasadil poslední díl, který zcela obrací dosavadní děj a z devíti hodin napětí tvoří jen velice dlouhý prequel k něčemu, co teprve přijde. Co to bude netuším a vězte, že mě to ani nezajímá. ()

Související novinky

Ridley Scott chystá krimi sérii pro Apple

Ridley Scott chystá krimi sérii pro Apple

13.08.2022

Apple TV+ si pro sebe v poslední době ukradlo spoustu velkých talentů a jinak tomu nebude ani na následujícím projektu. U tvorby seriálu Sinking Spring, nové krimi z prostředí města Filadelfie, se… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Blade Runner jako seriál?

Blade Runner jako seriál?

23.11.2021

Legendární režisér Ridley Scott (Černý jestřáb sestřelen, Gladiátor) má poslední měsíce pěkně na pilno. Krátce po sobě mu totiž vyšly hned dva filmy, nejprve chválený Poslední souboj, který v kinech… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama