Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Od značného počtu podobných amerických krimiseriálů se tento odlišuje tím, že je situován do prostředí vojenského námořnictva. Má pro mne sympatický vyšetřovací tým, se kterým procestuje řadu zajímavých lokalit, je dostatečně akční s pestrou škálou případů a používá při své práci nejmodernější laboratorní metody vyšetřování a technické novinky, které nabízí dnešní svět počítačů a internetu. Herecky je dobře obsazen, každý z vyšetřovatelů je nezaměnitelná individualita vnášející do vyšetřování kromě pracovního nasazení i prvky humoru. Obzvláště mne zaujal velitel Gibbs a laboratorní kouzelnice Abby, kteří odlehčují tragiku případů svými vtipnými glosami. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl něco tak nudného. Přitom má jít vlastně o seriálové kriminální drama... ovšem drama se koná maximálně tak ve chvíli, kdy něco emo-školačka zkoumá pod mikroskopem a chrlí jedno "moudro" za druhým, jako by se jí v mozku otevřel Ottův naučný slovník. Asi seriál pro vojenské nadšence a ty, co milovali JAG. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Seriál navazuje na kdysi úspěšný seriál JAG, o který ale později přestal být zájem. Tvůrci a herci jej popisují jako seriál s komediálními prvky, sehranými hereckými výkony a dobrým dějem. Všechno z toho bezesporu platí. Hlavní postavy jsou skvěle napsány a fungují jako ucelený tým. Z postav jasně vyniká Gibbs se svým pracovním přístupem, obcházením nařízení a zákazů nebo svými pravidly. Tony zase vyniká svým vtipem a mimo jiné tím, že je vždy nad věcí. Tvůrci si ale dali záležet i na vedlejších postavách. Děj je zajímavý už tím, že se týká námořnictva, a tak není nouze o zajímavé případy. V každém díle se najde něco vtipného, zejména hlášky. Někdy je jich i více. Kromě hlášek jsou velmi vtipné i nějaké scény. Je to můj nejoblíbenější krimiseriál. Stále se těší velkému zájmu diváků, o čemž svědčí již jubilejní 10. řada, která bude vysílána na stanici CBS od září 2012. V průběhu vysílání, když se 10. řada dostala do 2. půlky, stanice CBS oznámila, že se bude natáčet 11. řada. ... Ke konci 13. řady v sezóně 2015/2016 byla NCIS prodloužena rovnou o 2 nové řady, ve kterých se objeví 3 nové postavy jako náhrada za Tonyho, protože Michael se rozhodl seriál opustit (má ale hlavní roli v připravovaném seriálu Bull, který je rovněž od CBS). - více viz mé webovky Jansrajer.cz. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (531)

  • Seriál byl po své 9. řadě v televizní sezoně 2012-2013 v USA vyhodnocen jako nejsledovanější televizní seriál. (endoskop)
  • Herečka Cote de Pablo (Ziva David) na soundtracku k seriálu zpívá píseň „Temptation“. (hippyman)

Související novinky

Reklama

Reklama