Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 3
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 3

Recenze (571)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli se mě jenom dotkneš, porodím to dítě hned teď a utluču tě s ním." Mám pro strach uděláno, ale Zoufalek se trošku bojím. Proto jsem je vždy sledoval s nabitými kolty v rukou a s vytyčeným koridorem pro ústup, kdyby chtěly projít obrazovkou za mnou. Ovšem při dodržení těchto a dalších utajených bezpečnostních opatření, jsem se vždy dokázal s těmito potvůrkami pobavit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Desperate Housewives: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,073,838 //počet predaných kusov 235,325║ __Desperate Housewives: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,038,567 //počet predaných kusov 206,333║ __Desperate Housewives: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,519,222 //počet predaných kusov 64,612 ║ __Desperate Housewives: kompletná 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,001,449 //počet predaných kusov 80,060 ║ __Desperate Housewives: kompletná 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,949,674 //počet predaných kusov ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Zoufalé manželky mohou být snadno podceněny a přirovnány k obyčejné televizní kulise, určené pouze k oživení nudného večera, avšak když se člověk zadívá pozorněji, zjistí, že nabízí mnohem víc, než jen 5 ufňukaných zbohatlých paniček. Každá "zoufalá manželka" je něčím vyjmečná a charakteristická, každá má své problémy a své způsoby jejich řešení, což zajišťuje různorodost. Mysteriózní nádech skrytých vražd a jiných prohrešků z minulosti se postará o slušnou atmosféru a napomůže zpřístupnění seriálu i pro mužskou populaci a černý humor, ironie, či dokonale trapné situace poskytnou i potřebnou dávku zábavy. Zoufalé manželky jsem si docela oblíbil, dokážou mě zaujmout i královsky pobavit, přičemž se nejedná o žádný výplach mozku. 9/10 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

človek sa musí zmieriť s tým, že televízia získava postupom času nielen na popularite, ale aj na moci a že seriály už nie sú tým, čím bývali - technika (či už po stránke obsahovej, formálnej, hereckej, vizuálnej) sa zdokonaľuje, napreduje a väčšina seriálov v posledných 5, 6 rokoch naberá naozaj vysoké obrátky. Okrem 24, Lost, Prison Break, rôzneho množstva krimináliek patrí k "moderným" seriálom aj úspešný a nesmiernej popularite sa tešiaci seriál "Desperate Housewives". Už fakt, že seriály je rozprávaný piatou členkou susedského "gangu" manželiek, ktorá sa v prvom diely zasamovraždila, nie je v seriáloch bežný. Prostredie - americké predmestie s bielymi plotmi a zelenými trávnikmi nie je ničím zvláštnym, ale na rozdiel od rôznych moralizátorských seriálov pre rodiny a mládež, ktoré sa odohrávajú na podobnom pozadí, tu sa k prostrediu pristupuje akosi nadnesene. A vo všeobecnosti seriálu nechýba humor, často-krát nadsázka, mierna irónia a človek sa môže nielen skvelo pobaviť (konečne bez použitia umelého smiechu - naposledy bol podobným kúskom azda Ally McBeal, lenže tam hrozilo pri vysokej sledovanosti, že jednotlivé excentrické či neurotické typy hrdinov vám začnú liezť na nervy) a predovšetkým sa pokochať na ústrednej štvorici - tí casting directors odviedli skutočne skvelú prácu, takmer každý si príde na svoje (chýba tam ešte mladučká japonka a bacuľatá černoška :). Nie som seriálový typ, na seriály nemám čas (a zatiaľ ešte ani chuť - čo sa však vplyvom nového trendu v tejto oblasti možno mení) a preto aj tento seriál pozerám len sporadicky, keď si spomeniem a mám príležitosť, ale je to JEDINÝ seriál, ktorý si aspoň príležitostne pozriem (Simpsonovcov nepočítam a Twin Peaks a Monty Pythoni nikde nebežia) takže dávam (zatiaľ) asi najvyššie možné seriálové hodnotenie TRI * * * PS: Eva longoria vyhrala tohto roku v magazíne MAXIM anketu (tuším) 200 najsexi žien showbiznissu právom. Aj keď musím priznať, že moja favoritka je Teri Hatcher - tá žena, čím je staršia, tým je viac sexy. Neuveriteľné . . . ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Původně se měl seriál v překladu do češtiny jmenovat Tajemství na Wisteria Lane nebo Tajné životy manželek. (Elbarto08)
  • Fanúšičke seriálu sa tak páčili šaty, ktoré mala Gabrielle (Eva Longoria) v prvej časti seriálu, že napísala producentom, či by jej neprezradili meno ich dizajnéra, aby jej mohol navrhnúť jej šaty na maturitný ples. Producenti jej namiesto toho poslali tie šaty, ktoré si nakoniec obliekla na ples. (ladko)
  • Producenti nejprve nechtěli obsadit Ricarda Chavira do role Carlose Solise, protože se jim zdál příliš mladý a nesympatický. (HappySmile)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama