Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Brooklyn´s Finest nie je zrovna upgreadom Training Day, ale ako slušný sequel je pozerateľný. Etán Propán Bután Havke zvládol svoju postavu úplne bravúrne a Ričŕd zvaný Gere len potvrdil fakt, že aj s malým šašom sa dá zahrať veľká úloha. Ďalšie postavy vám síce psychosomatický šok nespôsobia, no dokážu, že Brooklyn je „stoka“, v ktorej žiť by ste nechceli. (Len či netrepem...) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sal má doma plíseň, manželku a skoro šest dětí. Plísně se chce zbavit, manželku a děti by si rád nechal. Eddie má děvku a před důchodem. Na důchod jebe a děvku taky. Tango má tajné poslání, za kamaráda pana Snipese, kterého náhodou? zrovna pustili z krymu, a louská logisticko-rektální oříšek: Poslat do prdele poslání, nebo tam poslat pana Snipese? Co se stane, když se jejich osudy protnou?? NIC!! Ony se totiž neprotnou!! Obsah zase psal nějaký dement, který se málem trefil i v tom, který herec hraje kterou postavu a scénář zase psal nějaký dement, který patrně zemřel nudou, než stihl vymyslet pointu. Tohle fuckt není Training Day, tohle už je naostro Den o ničem! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zoufalá, Ztroskotaná a Skrytá identita.. Náčrtek nemocí z povolání bídně placených brooklynských poldů, přičemž vidíme jen symptomy a otázkou zůstává, jestli samotná příčina má něco společného s výkonem zaměstnaní, či je zakořeněna v povaze bez ohledu na okolnosti.. Proti Training Day rozhodně syrovější a realističtější, ale zase tomu chybí tah na branku, co uměl vyvinout powerforward Alonzo Harris. Fuqua byl zřejmě ve střižně příliš uspokojen natočeným materiálem a bylo mu líto něco vystřihnout, či nedej bože (koncem) nezdůraznit, že i přes rány ze všech stran musí Amerika kráčet dál. A Richarde, ty buddhisto, nechci ti do toho kecat, ale na plátně si až moc často užíváš felací od prostitutek. Pochopitelně vím, že je to jen jako a obvykle se používá nanuk, ale nemůžeš se pak divit, že v manželce zahlodá červík pochybností a ty se podruhé rozvádíš.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

A. Fuqua sa na uliciach plných kriminálnikov cíti dobre (Training day), čo je možno prísľub do budúcnosti. Tri dejové linky, ktoré rozprávajú odlišné príbehu policajtov sa v závere pretnú a pripomenú niekoľko filmov na tému "mozaiky". Režisér na to išiel trochu inak- všetky tri linky iba strieda a to bez nejakého náznaku, že by sa mali pretnúť. Neruší to, pretože všetky sú z toho istého prostredia policajtov a ulice. Až do samotného záveru to na mozaikový film vôbec nevyzerá. Súhlasím z mnohými, že by film potreboval trochu skrátiť, ale inak sa ten drsný život na ulici a riskantný život policajtov podarilo na plátno preniesť. Aj preto sa prikloním k slabším štyrom hviezdam. 70%. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Antoinne Fuqua si obešel žánrové kolečko, a když po deseti letech došel zpátky na začátek, zjistil, že jediné, co opravdu umí, jsou policajtské thrillery. Zato je ale umí excelentně. A tak natočil Brooklyn's Finest, který se může spolu s Training Day beze studu zařadit po bok L. A. Confidential do síně slávy svého žánru. Definitivním důkazem, že se poučil, budiž jeho další film Pablo Escobar, který, jak doufám, bude velkolepý narkothriller, který nám vypálí díru do amygdaly. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama