Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.)Za ochotu Gotta do toho jít za námět 4* jinak spíše tři a to za rozvláčnost ... 2.)Májová romance -bakalářská zbytečná povídka *,3.)Manželka ***, 3.)Škoda lásky **,kromě Gotta jsou to jen Bakalářské povídky v dražším hávu...Mokré tričko * za Suchánka- jinak odpad.. Maruška **, Vzdávám kromě povídky s Gottem naprosté fiasko a to jsem šel cyklu hodně napřed... ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Bude se to hodnotit asi podobně složitě jako třeba Nevinné hry, jednotlivé díly můžou být kvalitativně naprosto odlišné. Viděl jsem díl s Karlem Gottem a vlezlou fanynkou a co mě zde dá se říct až šokovalo, byl výkon Gotta, který byl snad jedinou snesitelnou postavou v tomto vyumělkovaným příběhu. 30% ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díly Miss mokré tričko a Maruška, a docela dobrý. Sice, 1/ to karikování venkova Pražákům vážně moc nejde, ale tady to aspoň bylo v nadsázce, Suchánek nažranej jak broky a Plesl už se z té škatulky slizáků asi nikdy nedostane. 2/ divím se Evě Josefíkové, že tuhle postavu vzala, sranda to ale byla a Langmajer tentokrát fakt zabodoval (Viewegh celkem taky). Chyběla mi tam jenom erotika, ale to bych asi chtěl hodně.___Další díly neplánuju. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novodobé bakalářské a občas snad až moc dlouhé povídky. Kvalita proměnlivá jako jarní počasí. 1. Škoda lásky – 100%; velmi zábavná a skvěle vymyšlená povídka, parádní Gott i Šíp; hudba: neuvedeno. 2. Májová romance doktora Mráze – 80%; povídka moc hezká, přímo ze života, povedená pointa, úžasná manželka mrcha; hudba: Ondřej Brousek. Manželka – 40%; psychothrillerová povídka postavená tak trochu na vodě, ušlo to, ale Rybová mi není sympatická; hudba: Jiří Hájek. Úspěšný lov – 80%; příjemná povídka se sympatickým Langmajerem a velmi dobrým nápadem i pointou; hudba: Jiří Hájek. 3. Mokré tričko – 40%; z počátku veselá a zábavná povídka, postupem času spíše smutná ukazující realitu znuděného či marně žitého života; hudba: Lumír Mrha. Maruška – 60%; snobský spisovatel je okouzlen cudnou pannou z venkova na kamarádově svatba, jenže pak pozná, že ne všechno, co může mít, u Marušky dosáhne; hudba: Lumír Mrha. 4. Vzpomínky - 100%; perfektní, jakoby ze života střižená povídka o manželském vztahu slavící 15ti leté výročí, navíc povídka nesmírně vtipná a zábavná; hudba: Patrik Hlavenka. Diamantová svatba - 80 %; další z povedených a moc hezkých povídek o natáčení reportáže z oslavy 60ti let manželství, které vlastně nikdy pořádně nefungovalo; hudba: Karel Holas. Družička - 20%; divná povídka, která kromě docela silného konce nabízí jen pohled na potřeštěnou mladší sestru brzy se vdávající mladé holky z bohaté rodiny; hudba: neuvedeno. 5. Přirozený talent - 60 %; zcela průměrná povídka s baličem Langmajerem, který jako učitel na herecké škole má připravit mladou dívku na přijímačky. Jenže ona ho chce ještě k tomu sbalit, on to nechá dojít sice daleko, ale ne až za hranu, což se mu šeredně vymstí; hudba: Ondřej Brousek. Pravda - 80 %; povídka přesně jako ze života. Postarší Oldřich Navrátil jde vyklízet sklep a najde dopis bývalky své manželka. Pojme podezření, že jejich dospělá dcera není jeho a rozhodne se vzít spravedlnost do svých rukou. Naštěstí nakonec zvítězí zdravý rozum a láska; hudba: Jiří Hájek S jedním uchem naveselo - 40 %; krátká a navíc taková docela o ničem povídka, kdy kočka ze základky osloví mladšího kluka, aby k nim přišel domů jakože pro ni na rande. Tatínek s ním vede dokonalý rozhovor, přičemž divák čeká, co z toho vyleze - no a vyleze přesně to, co se dalo čekat; hudba: Lumír Hrma. 6. ..., 7. Idyla na konci léta - 60 %; obrazově a hudebně povedená povídka, dějově už to tak dobré nebylo, občas hodně prázdné, bez tempa a nápadu, zajímavá dějová linka s komunisty vzhledem k druhé povídce sedmého dílu; hudba: Tadeáš Věrčák. Polibek pro vítěze - 40 %; kromě slušného nápadu s utopením hlavního loosera je to celé nezajímavé, herecky strašně toporné a nezáživné; hudba: Tadeáš Věrčák. 8. Miška je kouzelná - Divná Bára - Host u tabule - 9. Srdce ženy - Zamilovaná - . ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)
  • Druhá řada seriálu se mimo jiné natáčela v rodinném penzionu Sázavka ve Zlenicích. (kaulinecka2)

Reklama

Reklama