Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmová či televizní díla podle náhodně či spíš jaksi nedobrovolně shlédnutých útržků, ale "Doktoři z Počátků" jsou TAK bezkonkurenčně slabomyslní, že mi to nedá. Pravda, je mi trochu smutno, když vidím "starou" hereckou gardu, kterak se dlouhodobě - a zcela dobrovolně (!) ztrapňuje v jakémsi rádoby komediálně-dramatickém útvaru, od něhož se zákonitě musejí distancovat všechny múzy, co jich na světě je. Na druhou stranu chápu, že pro každého z nás je životní nutností nějak si zaopatřovat prostředky na chléb vezdejší - a účinkování ve stupidním TV seriálu je přece jenom o něco přijatelnější nežli kupříkladu provádění bankovních loupeží či provozování jiné trestné činnosti. ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Produkce novy dosáhla toho, čeho před ní již takový velikáni jakoVraždy v Midsomeru! Proč? Kvalitou rozhodně ne, tu se ani při svých odsledovaných deseti minutách netroufám hodnotit, ale hleďmež - nastal nedostatek herců, stejně jako v neexistujícím Anglickém hrabství, jinak si totiž nedovedu představit, proč David Prachař hraje v Doktorech z Počátků zcela jinou postavu, než hrál v Ordinaci. Už se těším, až se začnou vracet mrtví, pokud by byl jejich návrat s nezměněnou identitou, možná by mohl spin - off ¨ “Kamenické mausoleum” zaujmout i zdejší cinefilské obecenstvo, zombie telenovela tu totiž ještě nebyla. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

=== Těžký den producenta Kubrta. === ,,Cože? Nemáme sračku do hlavního vysíláku? A to mi říkáte teď, když jsem Pawlovský slíbil šolich jako protislužbu za uválcování příjezdové cesty k mé garáži? Dejte mi Hrachovou! Hrachová, z které sorty ovčanů jsme ještě nenadělali kretény? Cože? Dejte mi Hivrise! To je Hivris? Jo vy taky myslíte burany.... A co na to počítač? Že zvrací? No, tak to je konec. Z toho nás může dostat jedině Staník. Zavolejte Staníka!" Uíííí, Uííí. ,,Buď zdráv, Kubrte. Dnes mám obzvláště velikou chuť kurvit národu vkus." ,,Je to špatný. Hivris s Hrachovou navrhují mejdlovku z prostředí vidlákova. I kompjůtr z toho blije, Staníku." ,,Tomu nerozumím, Kubrte. Vždycky jsi na názory kulturně vyspělých jedinců kálel. Proč dnes dělat výjimku?" ,,Máš pravdu Staníku, uděláme pořádný vozembouch! A vrazíme do toho Kuklovou, kdyby se to náhodou totálně zhnojilo, můžeme se pak vymlouvat, že šlo jen o špatný vtip." .... Zakončil bych parafrází jedné z nejslavnějších forbín. ,,Bude tam hrát debil, potom ještě jeden debil, s nimi výborný herec, který se na stará varlata patrně nudí, a bude to vóóóšklivý!" ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

přetrpěl jsem první díl, opravdu přetrpěl. První díl byl kvalitou velice vyrovnaný, když nuda střídala trapnost. Člověku je z toho až smutno, čemu všemu jsou ochotni se herci propůjčit, a to i velmi dobří herci. Ovšem doba, kdy se dala poznat slátanina podle toho, že se jí vyhýbala herecká špička, ta už je dávno pryč. Na špatně napsanou postavu roku by mohl s úspěchem kandidovat se svou rolí Písařík, to je fakt zoufalé. Problém není v tom, že hraje vesnického blázna, ale to, jak je tahle postava pojatá, to je fakt průser. Myslím, že o nic nepřijdu, když další díly už budou beze mě. Naprostá ztráta času ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Město Počátky existuje a nachází se na Vysočině v obci Pelhřimov. (fiLLthe3DD)
  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)
  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)

Reklama

Reklama