Reklama

Reklama

Gotham

(seriál)
Trailer 12
USA, (2014–2019), 72 h 58 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Andrew Stewart-Jones, John Doman, Cory Michael Smith, Sean Pertwee (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Dlouho předtím, než se stane komisařem, se policejní zelenáč James Gordon postaví zločinu a korupci v Gotham City a chce pomstít vraždu rodičů Bruce Wayna. (Netflix)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (43)

Usmívej se, jako by to bylo doopravdy (2017) (S03E13) 

Dwight mě kupodivu bavil víc, byl celkem cool, pokud si nehrál na Pana J. Jeromovo přehrávání mě přespříliš nebavilo a ani teď se to nezměnilo. Závěr dílu byl ale nasnímanej luxusně. A mezi Brucem a Selinou to houstne, jejich scény absolutně to nejlepší..opět. A ten podvod paní Kyle? Má jeden zásadní wtf element. Proč by na ní kumpán asi řval před nikym jak to má udělat když byli domluvený..Tyhlecty chytáky na diváky mě fakt serou..jinak ale fajn díl.. ()

Jemné umění dělat si nepřátele (2017) (S03E14) 

Prostě je to konec, že jo, že jo?? Jinak chyběla Selina, Jerome byl celkem ok, linka se Sovím tribunálem dostává nový rozměr. No bude to dlouhé čekání.. ()

Jak Hádankář ke jménu přišel (2017) (S03E15) 

To byla celkem dost slabota po takovém čekání. Jediná super hláška byla Riddlera : Harvey is tide up. :D. Jinak bylo jenom jasný, že je tučnák naživu a Seliny bylo málo, takže velké mínus. Jsem zvědavej, o čem vlastně konec série bude. Ed to sám neutáhne.. ()

Tyhle choulostivé a temné obsese (2017) (S03E16) 

Lepší než návrat po 4 měsících, ale pořád tomu chybí grády...a Selina. :D Zápletka se Sovím tribunálem mě extra nevadí, ale uvidim rád, když se jejich zabiják opět vyřádí (všichni víme, že je to ON). A Ivy pomalu přicházím na kloub, Barbara tentokrát super.. ()

Prvotní hádanka (2017) (S03E17) 

Perfektní díl. Ze Seiliny se konečně stala Catwoman, hned jsem si vzpomněl na ten perfektní film s Halle Berry (ehm :D), kde to bylo přesně stejně. Dokonce jsem si ani nevšiml, že přeobsadili Firefly, i když jsem si řikal, že vypadá nějak divně a to si většinou takových věcí všímám. Jelikož to neni Garfield Lynns jako v komiksu, tak je mi ta postava od začátku jedno. Hodně mile mě překvapil návrat Friese, to opomíjení trailerů se vyplácí. :-) A Gordon v tribunálu je jedno velký tahání za fusekli. ()

Zapalte knot (2017) (S03E18) 

Velký návrat známých postav kvituji s povděkem. Doufám, že Lee taky nakonec zůstane. Chyběla Barbara, doufám, že ty dvě opět budou městu vládnout, i když je mi to vlastně jedno kdo, ale ty dvě jsou dobrý pospolu. A jestli bude Barnes Bane, tak super. ()

Souzeni budou všichni (2017) (S03E19) 

Tak to jsem zíral s hubou dokořán. Tolik useknutých částí těla (ne jen končetin) už jsem dlouho neviděl. A ano, říkal jsem si, že to League of Assasin´s nebude, když byli v Arrow, ale po tomhle dílu..co jiného by to bylo? Selina a Alfred nejvíc mazec! ()

Půvabný automat na nenávist (2017) (S03E20) 

Pecka díl. Sice tempo asi v 35 minutě zásadně polevilo, ale Fish potěšila po delší době, i když Jadu fakt nemam rád a hlavně Doctor Strange! Doufám, že se Selina ještě pořádně předvede jako znovuzrozená Catwoman a Bruce přivede k rozumu. ()

Těžkášpinaváduše (2017) (S03E22) 

Uspokojivé finále, nic velkého, hezké uzavření a náznaky co dál. Cyrus Gold! Už jsem myslel, že Solomona Grundyho v hrané podobě nikdy neuvidim! Rass taky potěšil a je dobře, že se objevily všecky postavy, které přežily..snad i na podzim to bude velkolepé. ()

Pax Penguina (2017) (S04E01) 

Jednoduše epické! Nevím u těch prvních dílů, jestli je to hlavně tím dlouhým čekáním, ale tohle sem si užil maximálně. Skvělá Selina <3, Bruce (ačkoliv s jeho postavou a angažováním se i v civilu vůbec masku nosit nemusí) a Scarecrow!! Prostě mazec. Doufám, že se v této sezóně konečně vrátí Lucius Fox. ()

Žnec děsu (2017) (S04E02) 

Scarecrow mě bavil moc. Fakt se rýsujou super záporáci, ale snad se budou objevovat i ty předešlí. A snad i ten Harvey Dent :D No baví mě to zatim moc, snad to neni jen takhle zkraje. ()

Ti s maskami (2017) (S04E03) 

Už ne takový trhák, ale pořád jsem se dobře bavil. Zaujaly mě dvě věci. Snad úplně první záběry ze seriálu prolité sluncem a nesnesitelnost Bruce Wayna na aukci. Doufam, že to druhé už neuvidíme. :D ()

Démonova hlava (2017) (S04E04) 

Tyjo Gotham fakt začal famózně. Předchozí díl jsem hodnotil o něco přísněji, ale tady prostě bylo všechno. Pobavilo cameo druhého Viktora, ačkoliv moc práce neměl. Skvělej souboj Nygma vs Oswald, skvělý Ra ´s. I bez několika postav prostě stoprocentní díl! ()

Cesta meče (2017) (S04E05) 

Ten Gotham v nové sezóně šlape jako hodinky! Grundy konečně na scéně, i když je to asi nejlepší volba jak představit komiksového těžkotonážníka, stejně je to pořád divné. A hodně dobře tu fungoval humor. Penguin s Falcone by byla super dvojka, něco mi ale říká, že to tak nebude. ()

Prasečí odpoledne (2017) (S04E06) 

Tak Profesor Pyg boží! Byl i v Arkham Knightovi, takže ho znam a nedávno jsem si na něj vzpomněl, ale nenapadlo by mě, že by se tady ukázal. Kvíkal sice trošku míň než ve hře, ale snad se ještě ukáže.. A tučňákovi bych to hrozně přál, ale takhle naivní jako falešná stránka Sofie neni fakt nikdo, takže už se jen bojím očekávaného a tentokrát opravdového bodnutí do zad, achjo. Gotham nadále pokračuje v bravurním tempu, ačkoliv to tentokrát bylo malilinko slabší, podruhé ale přísný nebudu a dávam plný počet. ()

Den v úžině (2017) (S04E07) 

Gotham pokračuje v dobrém tempu, furt mě to hodně baví. Málo Catwoman a nahráda za Victora mě nebavila (ale líbilo se mi, že dostal co si zasloužil). Gordon saved the day :D A jo, Bruce mě s tim barem trošku zklamal, ale pak už to bylo dobrý. Škoda, že ta mladá asi zas bude nějaká čúza. ()

Přestaň se mlátit (2017) (S04E08) 

Slabší díl než bombový začátek, ale řekl jsem, že teď přilepším, když jsem minule ubral..Pořád mě Gotham baví nejvíc ze všech serošů, které běží po celý rok. Bruce tentokrát chyběl. ()

Jen ať si dají (2017) (S04E09) 

Proefsor Pyg opět válel..a doufam, že ne neaposledy. Fakt jeden z nejlepších záporáků a celkem jsem si tu jeho hostinu užíval. Ovšem na Sofii ať mi nikdo nesahá, tu začínám zbožňovat. :) A doufam, že se Bruce zase dá dohromady, tahle linka už mi začíná lézt na nervy a to jsem proti němu nikdy nic neměl. ()

Věci, které dělají bum (2017) (S04E10) 

Z tohoto dílu jsem si odnesl hlavně jedno. Victor je prostě úplně boží! ()

Královna bere jezdce (2017) (S04E11) 

Z toho Bruce je teď pěknej kus vola, myslel jsem, že je to jen póza, ale asi mu to ještě chvíli nechaj. Hezké finále, škoda, že už se zbavili Pyga. ()

Související novinky

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

08.12.2021

Obvykle je zvykem nejprve uvést film, v tomhle případě komiksový reboot Batmana od Matta Reevese (Válka o planetu opic) čistě pojmenovaný The Batman, počkat si, jestli bude úspěšný a fanoušci s vizí… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

20.04.2021

A teď jedna špatná zpráva pro fanoušky oceňovaného komiksu Gotham Central. Před pár měsíci jsme informovali o tom, že se chystaný komiksový snímek The Batman s Robertem Pattinsonem dočká seriálového… (více)

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama