Vždycky mě utahaly záběry na pasoucí se koně, ovšem paradox je, že mi tentokrát Petr Haničinec ve své roli připadal hodně uvěřitelný, i když všeobecně tyhle soudružské (i když tady o tom nebyla ani zmínka) udýchané správňáky z duše nenávidím, takže za tři.(4.7.2003)

• viperblade

Kdo má rád koně, ať si přihodí pár hvězd. Kdo ne, ať si je ubere.(19.4.2009)

• gudaulin

Seriál trpí všemi myslitelnými neduhy, kterými se vyznačovaly podobné projekty v éře reálného socialismu, tzn. rozvleklostí, ukecaností, schůzováním a v některých momentech i ideologickým balastem, ale téma chovu koní přece jen leccos zachraňuje, takže slabé dvě hvězdičky - celkový dojem: 30 %.(19.4.2009)

Solidní seriál z prostředí, které je jednak zajímavé, a navíc není ohrané. Objevuje se tu spousta vynikajících herců, což je jeden z mnoha důvodů, proč dávám hezké 3*.(23.10.2010)

Nejcennější na celém seriálu je účast Miloše Nedbala.(6.3.2010)

• LiVentura

Jen kvůli krásným koním.(7.9.2008)

• Webb

Tento seriál je povinost pro všechny, kteří mají ke koním trochu hlubší vztah.(8.3.2009)

Příběhy přímo od hnoje, občas i od úřednického stolu byly proložené partnerskými problémy a gradovaly Velkou pardubickou.(25.7.2008)

• Falcor

V krátkém čase po sobě byly natočeny dva seriály: "Velké sedlo" - o vodě, "Dobrá voda" - o koních. Tak co chcete? Máte tady původní seriál z éry nedávno minulé.(15.10.2005)

60 % - Jako malej jsem Hanzlíka úplně žral (Cirkus Humberto na piedestalu!), i když dneska rozhodně nevím, jestli bych na záležitost typu Dobrá voda koukal znova :-)(28.7.2007)

Nikdy jsem nebyl blázen do koní, nemám rád seiály s častým "soudruhu sem, soudruhu tam" a netoužím po depresích. Tenhle socser výše zmíněné poskytne, ale všeho docela mírně (pravda, těch koní a deprese trochu víc než soudržskejch schůzí). Především bych upozornil na výbornou starou hereckou bandu, ale i na nastávající generaci (Dlouhý, Vaculík). Druhý jmenovaný tady podle mýho potvrzuje, že není jen herecky jalovým plájbojem, jakýho předvede např. v Kamarádovi do deště II.(7.4.2009)

Pěkně natočený seriál o koních a lidech. Panu Haničincovi role sedí. Nejvíce si ho právě v této roli pamatuji. Pokud máte rádi koně, tak je to seriál právě pro vás. Občasná repríza v Tv nemůže vůbec uškodit.(9.3.2009)

• Anglie

Jedním slovem hrůza!! Předpokládané, roztahané. Silně NEdoporučuji!!(30.1.2003)

• kingik

Haničinec to dost prožíval a ty 2* jsou hlavně za něj a za koně.(5.3.2009)

Hanzlíka moc nemusim, ale tady hrál mmmmoc dobře:-)(23.4.2005)

Nemůžu si pomoct, ale mně se tenhle seriál vždycky líbil a když ho opakují, tak se na něj dívám. Jo, taky mě nebaví ty kecy kolem toho o co v ději jde, ale jen se objeví na scéně nádherné pěstované závodní koně a mé oči se nemůžou vynadívat. Navíc velmi slušné herecké výkony. U mě za pěkné 3*.(15.3.2009)

• COF_666

....jako tohle fakt ne......(5.4.2009)

Seriál jsem sledovala v době svého vrcholného koňského období, takže jsem ho samozřejmě "žrala". S odstupem času si říkám, že asi nebyl až tak dobrý, ale co už.... Pokud nemáte koně koně nějak v lásce, nedá se čekat, že se vám bude líbit.(8.2.2008)

• JARDAHONDA

Příběhy lidí,jejichž osudem se stali koně.....podaří se inženýru Hovorovi vyšlechtit koně,kteří budou mít úspěch na dostihové dráze a zachovat chov koní na dobré vodě ,,?? Dramatický příběh z 80 let. ukáže divákovi : přátelství,zradu,odhodlání vyhrát..Závěr u mě za 2 **(6.11.2011)

Né že by mě seriály o zvířatech až tak brali ,ale tohle je pěkně natočené. Haničinec jako ten pravý końák co brání svoje koně za každou cenu i proti předsedovi ,který chov krátí. Jenže jeho syn se nepotatí a jde radši dělat pingla. Což sice špatně nese ,ale nic jinýho proti tomu nezmůže. Nakonec brigádník nastoupí na jeho místo. Za zmínku stojí děda v podání M.Nedbala a I.Janžurová jako starostlivá máma ,která vše urovnává. J.Kemr je tu taky v pěkné postavě otce jehož syn žije na Novém Zélandu a sem tam si volají či píšou. Na co si vždy vzpomenu 1.Rival 2.Jasná 3 .Oliver pořadí v průběhu Velké Pardubické.(24.12.2007)

<< předchozí 1 2 3 4