Reklama

Reklama

For All Mankind

(seriál)
  • USA For All Mankind
Trailer 1
USA, (2019–2024), 40 h 5 min (Minutáž: 42–82 min)

Hrají:

Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Jodi Balfour, Shantel VanSanten, Cynthy Wu, Coral Peña, Michael Dorman, Sarah Jones, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Představte si svět, v němž globální vesmírný závod nikdy neskončil. Tento napínavý seriál o alternativním pojetí historie od Ronalda D. Moora (Cizinka, Battlestar Galactica) se soustředí na riskantní život astronautů NASA a jejich rodin. (Apple TV+)

Recenze uživatele herdek550 k tomuto seriálu (5)

Polaris (2022) (S03E01) 

První díl obsahuje mnoho logických nesmyslů. Navíc všechny důležité body zápletky porušují fyzikální zákony. Přijde mi to spíše jako pilotní díl k nějakému vesmírnému akčnáku, než jako 3. série kvalitního vesmírného drama. Edit: Po shlédnutí druhého dílu chápu, proč je tato epizoda nezbytná pro budoucí děj, přesto šla dle mého zpracovat lépe. ()

Glasnosť (2023) (S04E01) 

Stejně jako 3. serie začíná nová významnou událostí - která by se však nikdy nestala a absolutně nedává smysl. První dvě série dávaly i z pohledu fyzyky a astronomie smysl, to se o posledních dvou říct již nedá ()

Medvědí objetí (2023) (S04E03) 

Seriál se postupně mění na televizní pořad odehrávající se v budoucnosti se špetkou vesmírné tématiky. S vesmírným napínavým dramatem z předchozíc sérií to nemá příšliš společného ()

Zlatovláska (2023) (S04E05) 

Jedno cliché za druhým. Pokud vás 4. série baví doteď, tak vás bude bavit dál. Pokud vás ale nudí jako mě, tak ani tento díl nepřinese nic dramatického ()

Překročení čáry (2023) (S04E07) 

Obsahuje malý spoiler: Seriál porušuje veškerou logiku. Zaměstnanci Helios při protestu vyhodí všechny skafandry ven. Už to je nemožné udělat, aniž by alespoň jeden zůstal na základně, ale ok. Nicméně nemít žádný skafandr na základně oborvské bezpečnostní riziko. Stačí malá trhlinka ve zdi a všcihni jsou mrtví, protože to nemá kdo opravit, když nejsou skafandry. Nikomu to ale nevadí. A další věc, Dev dorazil v polovině epizody na základnu. Jak to udělal bez skafandru? To fyzicky není možné. Na přechod mezi lodí a základnou musí mít skafandr. Ze seriálu se stalo drama založené na vztazích mezi lidmy - a náhodou se to odehrává ve vesmíru. Už to rozhodně není seriál, který by popisoval příběh astronautů na vesmírné misi. Sérii již dokoukám, ale na další už čekat nebudu. S každým dílem totiž přichází větší a větší zklamání. ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

12.04.2020

Na jeden týden nabízí streamovací služba Apple TV+ několik ze svých seriálů všem divákům zdarma. Akce by měla být spuštěna v USA a všech dalších zemích, kde je služba dostupná, tedy včetně České… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama