Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Krásná hudba, kruté zvraty, temná atmosféra. K tomu božská agentka v podání Poppy Montgomery. City jdou většinou stranou, přesto jsou osudy těch, po kterých se pátrá, i pro suchého diváka občas srdceryvné. Dialogy si na nic nehrají, podávají pouze potřebné informace k divákovi. Nic nechybí a nic není navíc. Krásně vyrovnané a vcelku dost realistické. 90%. Asi nejlepší seriál z produkce Bruckhaimera. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Občas se někdo ztratí. To se holt stává v ČR i v USA. Jenže zatímco u nás snaživý policista zkontaktuje blízké osoby, sepíše protokol, vyhlásí osobu do pátrání a vyrazí dle instruktáže vedoucího buzerovat nepřipoutané řidiče, tak v USA Jack Malone svolá svůj tým, počmárá několik tabulí, vyšle své podřízené po stopě a nikdo nejde domů, dokud nenadzvednou správný kámen. Mají samozřejmě drobné výhody v tom, že se elektronické špiclování stalo běžným standardem a také v tom, že další oznamovatel ztracené osoby spořádaně vyčká až do nálezu té aktuálně hledané. Nicméně jejich pátrání vydrželo být hodně zajímavé několik sérií a jako příležitostná kulisa k jídlu u mne dodnes funguje naprosto spolehlivě. ()

Reklama

Martin741

všechny recenze uživatele

Na svete sa rocne stratia tisicky ludi, bud spachaju samovrazdu daleko od domova, alebo funguju na predaj telesnych organov ......... No a tento serial je o tomto probleme. Specialne sa tymto zaobera akesi specialne oddelenie FBI. A kupodivu TV Hovna /pardon, NOVA/ neprisla s dalsou demenciou, ale celkom slusnym serialom so zaujimavou problematikou. 69 % ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak moc je něco takového reálné, ale co? Dívalo se na to dobře a bylo to zajímavé. Aspoň prvních několik desítek dílů. Pak to totiž sklouzlo do rutiny, která už nebyla ozvláštněná ničím novým a pouze recyklovala pořád dokola ty samé případy a zápletky. Shlédnout pár dílů je fajn, ale celý seriál není ve výsledku žádný zázrak. 60% ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Seriál bez velkých slov, bez efektů- Prostě reálný. To je to, co se mi na Without a trace líbí. Má toho hodně společného s CSI: Las Vegas. Stejný producent, opět tým vyšetřovatelů (ve skutečnosti se totiž moc na dva parťáky, ať si kriminálky z 80tých let ukazují, co chtějí, nehraje) a výše zmíněná realističnost. Nikdy nekončí To be continued... Ze začátku jsem ho taky vnímal jen jako menšího bratříčka slavnější série. Ale s postupem času získává na kvalitě a já mu přicházím na chuť. Další věc, kterou vítám- a kterou zas možná někteří nedokáží rozdýchat- je téměř úplné odosobnění vyšetřovatelů. Těžko můžeme říct, že sledujeme tým kamarádů. Těžko bychom o jednotlivých vyšetřovatelích mohli napsat víc než jeden řádek. Vlastně je neznáme. A i když čas od času na sebe něco málo odhalí, nevnucují nám své životní příběhy na úkor svého vyšetřování. A to jako bývalý divák Akt X vnímám jako výrazné pozitivum:) ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Budova, kterou je možné vidět v závěru epizody "Okamžik smrti", je využívána také jako policejní ředitelství v seriálu Odložené případy (od r. 2003). (Fevas)
  • Ve čtvrté epizodě třetí řady s názvem "Nahoru dolu" jdou vyšetřovatelé do bytu chůvy, o které se domnívají, že unesla novorozeně. Na zdi jejího pokoje je možné všimnout si plakátu s Ashtonem Kutcherem. (fleker)

Reklama

Reklama