Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

I když bude spousta lidí proti tomuto názoru, TOHLE je podle mě seriál, který hravě předčí všechny CSI od Bruckheimera, od Las Vegas až po Miami. Úžasně využité lokace připočtené k - místy až hrozně mrazivému soundtracku - mi dává dojem skvělé podívané, která mě neopustí u tohoto seriálu snad nikdy. Jojo, kde jsou ty časy, kdy jsem seděl u telky v pět hodin večer a čekal jsem na další porci téhle krimi. Update 4. 5. 2014: Velmi mě mrzí jedna věc, a to ta, že je tenhle seroš tak strašně podceňovanej. Na některých fórech jsem četl názory, že neexistují ani oficiální DVD, žádné bonusy z natáčení, soundtracky atp., přitom si to tenhle seriál zaslouží, a to nejen kvůli docela dost dobré sledovanosti, který měl. PS: V originálním znění je to lahůůdka. První série: 85%, Druhá série: 80%... 75%. ()

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Krásná hudba, kruté zvraty, temná atmosféra. K tomu božská agentka v podání Poppy Montgomery. City jdou většinou stranou, přesto jsou osudy těch, po kterých se pátrá, i pro suchého diváka občas srdceryvné. Dialogy si na nic nehrají, podávají pouze potřebné informace k divákovi. Nic nechybí a nic není navíc. Krásně vyrovnané a vcelku dost realistické. 90%. Asi nejlepší seriál z produkce Bruckhaimera. ()

Reklama

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Já na kriminálky zrovna moc nejsem, ale tuhle mám hodně ráda i postavu Jacka Malona. Někdy mi přijde, že Jack často jedná na vlastní pěst a porušuje zákony, předpisy. To jen díky tomu, že ho tlačí čas, aby našel pohřešované osoby. Někdy i ostatní agenti dělají při vyšetřování chyby, ale líbí se mi, jak jako tým všichni drží spolu. To se jen tak někde nevidí. S Jackem a Samanthou je to napnutý až do poslední chvíle. Musíte si na rozuzlení jejich zvláštního vztahu počkat až do 7. série. Když by tam bylo více milostných scén, byla by z toho i fajn telenovela. Bohužel se tam více zaměřují na krimi případy a tak je to takový neurčitý, což je docela škoda. 5 hvězdiček za to, že jsem po letech viděla všechny díly a že si na některé ještě vzpomínám. Většinu z nich jsem viděla kdysi dávno v televizi. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Na svete sa rocne stratia tisicky ludi, bud spachaju samovrazdu daleko od domova, alebo funguju na predaj telesnych organov ......... No a tento serial je o tomto probleme. Specialne sa tymto zaobera akesi specialne oddelenie FBI. A kupodivu TV Hovna /pardon, NOVA/ neprisla s dalsou demenciou, ale celkom slusnym serialom so zaujimavou problematikou. 69 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruckheimer se opřel do dalšího kriminálního seriálu, ale jak se řiká, není radno dvakrát vstupovat do stejné řeky a tak je to také dost dobře znát. V dnešní době totiž už je takových kriminálek, u nás a kór v Americe, že je těžké se v tom orientovat a říct, která je dobrá a která špatná. Je prostě normální, oproti jiným. Byla by dobrá, kdyby jiné nebyly, takhle je jen průměrná. (6/10) ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Některé epizody jsou založeny na opravdových zmizeních vyšetřovaných FBI. (ČSFD)

Reklama

Reklama