Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Martin741

všechny recenze uživatele

Na svete sa rocne stratia tisicky ludi, bud spachaju samovrazdu daleko od domova, alebo funguju na predaj telesnych organov ......... No a tento serial je o tomto probleme. Specialne sa tymto zaobera akesi specialne oddelenie FBI. A kupodivu TV Hovna /pardon, NOVA/ neprisla s dalsou demenciou, ale celkom slusnym serialom so zaujimavou problematikou. 69 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruckheimer se opřel do dalšího kriminálního seriálu, ale jak se řiká, není radno dvakrát vstupovat do stejné řeky a tak je to také dost dobře znát. V dnešní době totiž už je takových kriminálek, u nás a kór v Americe, že je těžké se v tom orientovat a říct, která je dobrá a která špatná. Je prostě normální, oproti jiným. Byla by dobrá, kdyby jiné nebyly, takhle je jen průměrná. (6/10) ()

Reklama

A.Hu_ 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale mě to prostě nebaví. Budiž kladem to, že tam není žádná zbytečná krev, šlapky motající se kolem drahých aut, letadel, vlaků, ponorek atd, jak je to u Bruckheimera zvykem, honosné záběry ukazující "the real american life", ale prostě je to nuda. Flashbacky jsou stejné jako každý díl, herecké výkony jsou nuda, hudba je nudná, ponurá atmosféra uliček, které se mi zdají stále stejné je taky nudná.. Prostě mě to nebaví. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný detektivní seriál, jehož největší devízou je upuštění od vyšetřování vražd a zaměření se na náhodná zmizení nebo únosy. Má vlastně jedinou chybu - postupy detektivů se často opakují. Ano, ve skutečnosti se případy agentů FBI z tohoto oddělení asi také opakují až do zblbnutí, jenže dívat se 50x na ten úplně samý díl jen s jinými postavami a seřazením scén brzo omrzí... Jinak skvělý seriál, při porovnání s CSI uričtě. Zákon a pořádek to však není... :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Občas se někdo ztratí. To se holt stává v ČR i v USA. Jenže zatímco u nás snaživý policista zkontaktuje blízké osoby, sepíše protokol, vyhlásí osobu do pátrání a vyrazí dle instruktáže vedoucího buzerovat nepřipoutané řidiče, tak v USA Jack Malone svolá svůj tým, počmárá několik tabulí, vyšle své podřízené po stopě a nikdo nejde domů, dokud nenadzvednou správný kámen. Mají samozřejmě drobné výhody v tom, že se elektronické špiclování stalo běžným standardem a také v tom, že další oznamovatel ztracené osoby spořádaně vyčká až do nálezu té aktuálně hledané. Nicméně jejich pátrání vydrželo být hodně zajímavé několik sérií a jako příležitostná kulisa k jídlu u mne dodnes funguje naprosto spolehlivě. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Během každé epizody běží 15-tisekundový klip, který žádá veřejnost o pomoc při hledání skutečně pohřešovaných osob. FBI poskytuje fotku a informace o pohřešovaném, které potom v klipu čtou někteří z představitelů hlavních rolí v seriálu. (ČSFD)
  • Budova, kterou je možné vidět v závěru epizody "Okamžik smrti", je využívána také jako policejní ředitelství v seriálu Odložené případy (od r. 2003). (Fevas)

Reklama

Reklama