Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Krásná hudba, kruté zvraty, temná atmosféra. K tomu božská agentka v podání Poppy Montgomery. City jdou většinou stranou, přesto jsou osudy těch, po kterých se pátrá, i pro suchého diváka občas srdceryvné. Dialogy si na nic nehrají, podávají pouze potřebné informace k divákovi. Nic nechybí a nic není navíc. Krásně vyrovnané a vcelku dost realistické. 90%. Asi nejlepší seriál z produkce Bruckhaimera. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimi seriálů,co znám.Každý díl je jinak uspořádaný,což je dobře.Nejsou všechny na jedno brdo.Pár dílům bych dal klidně i pět hvězdiček,protože děj byl prostě famozní a v dílu byla i dobrá hudba.Ale jsou zase díly,kdy bych to nejradši vypnul.Nuda,nuda a nuda.Anthony LaPaglia je výborný v roli Jacka Maloneho.Hodnocení:4* a 75% ()

Reklama

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Videla som všetky diely, každý jeden sa mi páčil. Na tomto seriáli ma zaujalo to, že tam nie je až tak moc sci-fi, ako v ostatných Bruckheimerových kriminálkach (okrem Cold Case, tomu tiež nie je čo vytknúť) a že nie vždy to skončí happy-endom. Nie že by som bola taká bezcitná, ale pridávalo to na realite. Herecké obsadenie taktiež super. Škoda, že sa toho nenatočilo viac. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Opäť seriál, na ktorý keď som natrafil pri prepínaní kanálov dokázal upútať moju pozornosť. Prestrihy medzi postavami a ich obrazením v minulosti a pri riešení prípadu a záverečné úspešné či viac menej úspešné uzavretie prípadov dokázali v časoch, keď som ešte nepatril až k takým seriálovým nadšencom ako teraz zaujať natoľko, aby som jednotlivé epizódy dopozeral. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hlavně z počátku to byl velmi zajímavý seriál o lidech, kteří zmizeli beze stopy, ačkoliv k tomu neměli žádný zřejmý důvod. Ten důvod odkrylo až vyšetřování a ať už se jednalo o únosy, útěky nebo vražby, bylo to vždy napínavé. Postupem času se nápady začaly samozřejmě opakovat, ale pro člověka, který seriál nesleduje pravidelně, je to stále koukatelné. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Během každé epizody běží 15-tisekundový klip, který žádá veřejnost o pomoc při hledání skutečně pohřešovaných osob. FBI poskytuje fotku a informace o pohřešovaném, které potom v klipu čtou někteří z představitelů hlavních rolí v seriálu. (ČSFD)
  • Některé epizody jsou založeny na opravdových zmizeních vyšetřovaných FBI. (ČSFD)
  • Původně se měl seriál jmenovat Vanished, když se ho ale ujmula CBS, změnil se název na nám známé Without a Trace. (ČSFD)

Reklama

Reklama