Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Krásná hudba, kruté zvraty, temná atmosféra. K tomu božská agentka v podání Poppy Montgomery. City jdou většinou stranou, přesto jsou osudy těch, po kterých se pátrá, i pro suchého diváka občas srdceryvné. Dialogy si na nic nehrají, podávají pouze potřebné informace k divákovi. Nic nechybí a nic není navíc. Krásně vyrovnané a vcelku dost realistické. 90%. Asi nejlepší seriál z produkce Bruckhaimera. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný detektivní seriál, jehož největší devízou je upuštění od vyšetřování vražd a zaměření se na náhodná zmizení nebo únosy. Má vlastně jedinou chybu - postupy detektivů se často opakují. Ano, ve skutečnosti se případy agentů FBI z tohoto oddělení asi také opakují až do zblbnutí, jenže dívat se 50x na ten úplně samý díl jen s jinými postavami a seřazením scén brzo omrzí... Jinak skvělý seriál, při porovnání s CSI uričtě. Zákon a pořádek to však není... :) ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

NOVA a jej programové oddelenie otrasené raketovým nástupom TV PRIMA odštartovalo naplánovaním tejto výbornej a napínavej série do primetimu reťazec zmien, ktoré túto dlhé roky najsledovanejšiu televíziu uvrhli do momentálnej ratingovej krízy zvanej BIG BROTHER. Priznávam WITHOUT A TRACE sa uviedol vlažne (nehovoriac o osudovom faux pas, keď séria začala nie od pilotu ale od 2 epizódy !!!) a po 3 epizódach, keď ju NOVA stiahla som už nedúfal v jej návrat. Našťastie od 8.9.2005 sa v popoludňajšom vysielaní objavili ďalšie epizódy a musím konštatovať, že kvalita je vzostupná. Po CSI je to druhý kvalitný BRUCKHEIMEROV zásah. ---- Zápletka každej epizódy je vopred daná: Sympatický tím oddelenia pre stratené osoby newyorskej pobočky FBI zakaždým rieši záhadné zmiznutie nejakého človeka. Človeka, ktorého príbeh postupne vyšetrovatelia skladajú z čriepkov a útržkov precízneho pátrania. A čo je na sériu z produkcie USA prekvapujúce, happyend nie je pravidlom. Nuž a pre nás znalcov :-) sa tu vyskytuje aj predstaviteľka televíznej MARILYN Poppy Montgomery. Verdikt: ODPORÚČAM. (14.9.2005) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA=26.3.2008 (1.4.2008) V MARKÍZE sa niekto evidentne zbláznil, pretože tak otrasný dabing ako má táto kultovka som už dlho nepočul. Titulky dali nahovoriť MRAVCOVI a ERICa CLOSE dabuje akýsi DODO BUJDÁK spôsobom pri ktorom som dostával epileptické záchvaty. Naopak príjemne ma prekvapila OĽGA BELEŠOVÁ, ktorá svoj part zvládla dôstojne. Ako, nevadí mi experimentovanie s novými hlasmi, ale takto sprzniť kultovú sériu, to sa tak ľahko nevidí, vlastne nepočuje. Chvalabohu, že mám NOVU. (2.4.2008) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Televízia CBS rozhodla, že 7. séria, napriek dobrým ratingom, bude posledná. Sériu totiž vyrábalo konkurenčné štúdio WARNER BROS. a CBS kvôli kríze chce podporiť iba projekty "materského" štúdia PARAMOUNT. Púť BEZ STOPY na CBS sa teda uzavrela po 160-tich odvysielaných epizódach. Podľa mňa si svoju kvalitu udržalo až do konca a ihneď sa stalo klasikou. (10.6.2009) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Někdy se to trochu snaží o druhé Odložené případy, ale je to rozhodně zajímavá kriminálka patřící k těm lepším.Některé díly jsou naprosto nezajímavé a nudné,jiné úplný opak.Problém toho seriálu je,že to je asi pro málo koho guilty pleasure už kvůli postavám,které..nevím,prostě nejsou "zamilováníhodné" a jejich osudy člověka prostě nevezmou za srdce. ()

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Videla som všetky diely, každý jeden sa mi páčil. Na tomto seriáli ma zaujalo to, že tam nie je až tak moc sci-fi, ako v ostatných Bruckheimerových kriminálkach (okrem Cold Case, tomu tiež nie je čo vytknúť) a že nie vždy to skončí happy-endom. Nie že by som bola taká bezcitná, ale pridávalo to na realite. Herecké obsadenie taktiež super. Škoda, že sa toho nenatočilo viac. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Ve čtvrté epizodě třetí řady s názvem "Nahoru dolu" jdou vyšetřovatelé do bytu chůvy, o které se domnívají, že unesla novorozeně. Na zdi jejího pokoje je možné všimnout si plakátu s Ashtonem Kutcherem. (fleker)
  • Některé epizody jsou založeny na opravdových zmizeních vyšetřovaných FBI. (ČSFD)

Reklama

Reklama