Reklama

Reklama

Hercule Poirot

(seriál)
  • Velká Británie Agatha Christie's Poirot
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, (1989–2013), 85 h 4 min (Minutáž: 47–105 min)

Předloha:

Agatha Christie (kniha), Agatha Christie (povídka)

Hrají:

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, David Yelland, Zoë Wanamaker, Richard Bebb, George Little, Phillip Manikum, Jona Jones (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie. (monolog)

(více)

Recenze uživatele Reiner k tomuto seriálu (15)

Hercule Poirot (1989) 

David Suchet jako H. Poirot? SKVĚLÉ!!! tato role mu padla a je vidět, že ji dokonale procítil! Nejen kvalitní děj, ale navrh i špičkový detektiv s inteligencí jako málokdo. Doporučuji rozhodně shlédnout :) ***** ()

Dobrodružství na moři (1989) (S01E07) 

Hercule opět na moři. Slabší díl vyvážil dokonale D. Suchet, ostatně - nic jiného bych od tak skvělého herce ani nečekal! :) ()

Smrt v oblacích (1992) (S04E02) 

Opět skvělý díl (85%) s Poirotem, ehm, skvělým D. Suchetem. Čím déle hraje, tím více si začínám myslet, že se skutečně jedná o Poirota a ne o Sucheta :D ()

Nástrahy zubařského křesla (1992) (S04E03) 

Hezky propleteno, zapleteno. Ale Poirot si vždy poradí se svým obvyklým šarmem :) ()

Případ v ulici Hickory (1995) (S06E02) 

Velmi povedený díl s nezapomenutelným knírkem a příjemným D. Suchetem. V zásadě mi herecký výkon Sucheta vždycky líbil. Tam poněkud povyroste i osoba P. Jacksona, která se mi nejeví jako "důležitá" ;) ()

Němý svědek (1996) (S06E04) 

Případ s pejskem není špatný. Navíc Poirot věří v šedé mozkové buňky tohoto psíčka, který mu snad i pomáhá ve vyšetřování. Anebo si to Poirot myslí ;) DOPORUČUJI :) ()

Pět malých prasátek (2003) (S09E01) 

Zajímavý název, pod kterým se skrývá ještě zajímavější zpracování a děj. Myslím,že patří mezi ty nejlepší... :) ()

Karty na stole (2005) (S10E02) 

Na Poirota celkem slabé dílo. Nepřekvapilo nijak extra a malinko i zklamalo - utahaností - a málo ubíhajícím dějem... ()

Smrt staré posluhovačky (2008) (S11E01) 

Úžasný film, který dle mého gusta navíc okomentoval skvěle uživatel Stegr. Nemám, co bych dodal :) ()

Vražda v Orient expresu (2010) (S12E03) 

Měl jsem co dělat, abych vůbec dýchal. Tak moc mě tento díl chytl, až jsem neměl čas dělat něco jiného. Skvělí herci, skvělá zápletka a navíc - skvělý D. Suchet! Zápletka dokonalá a opravdu by mne takový závěr nenapadl. No prostě SKVĚLÉ! 98%! a ***** ()

Sloni mají paměť (2013) (S13E01) 

Brilantní David Suchet!!! To je neskutečné, jak žije touto rolí. Je to ještě David anebo už Hercule? prostě dokonalost přichází s věkem a natočenými díly. Skvělé, těším se na další :-) ()

Velká čtyřka (2013) (S13E02) 

Což o to, Hercule unikl pasti a podle mého názoru to bylo skvělé! Vždyť i Hercule musí jít s dobou a ne být jen sotva chodící dědeček! Takže ano, tohle chybělo!! Nyní splněno, můžeme jít dál :) ()

Hra na vraždu (2013) (S13E03) 

Nebylo to špatné, ale nejlepší určitě ne. Každopádně vtípky a skvělé dialogy!! ()

Opona - Poirotův poslední případ (2013) (S13E05) 

Luxusní závěr skvělého filmu a etud s Herculem. Jak píše Poirot - "Byly to dobré časy". A vskutku byly!! Tohle nevidět prostě nejde. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama