Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tomto slasheru jde alespoň trochu ocenit, jsou poměrně krvavé a efektní vraždy, kterých ovšem není bohužel příliš, a v některých scénách, zvlášť ze začátku, i funkční napětí, zbytek je ale velká bída, která nemůže oslovit snad ani ty nejzarytější příznivce daného hororového subžánru. Nechci tím tedy úplně napadat přímo tuctovost celého filmu, ale snad jen malý náznak nějaké nápaditosti, či neobvyklosti by se tu také více než hodil, leč nestalo se a prostě v takovém případě mám pocit, že se tvůrci můžou snažit jak chtějí, ale zábavného výsledku prostě nedosáhnou. Ono to ovšem není jen o nenápaditosti a neoriginalitě, ono se zde nepovedlo krom zmiňovaných mordů a chvilkového napětí ani nic dalšího. Postavy jsou silně nezajímavé a jejich herečtí představitelé nevýrazní, atmosféru považuji za nepůsobivou, i přes krátkou stopáž se tu vyskytuje spousta vážně mdlých scén, spád také není žádná hitparáda, no a vrcholem je závěrečné odhalení vraha, které jsem okamžitě zařadil k jedněm z těch vůbec nejslabších a nejprostějších, vrahův důvod mi totiž přišel triviální, hloupý a jeho následné zneškodnění vyloženě trapné. There´s Someone Inside Your House je zkrátka nepovedený a nezábavný horůrek, který tedy sice i přes tu všechnu mou kritiku je snesitelný, na druhou stranu, najít nějaký smysluplný důvod, proč ho vidět, tak ten snad ani neexistuje. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

There's Someone Inside Your House síce nie je dobrým hororom a už vôbec nie dobrým filmom, ale nie je ani nijak extrémne zlý, vlastne je v rámci možností celkom fajn a určite nikoho neurazí (pokiaľ samozrejme nie ste ortodoxný rasista alebo xenofób, ktorému vadí čoby len jedna čierna alebo queer postava). V porovnaní s inými horormi je to technicky vcelku zručne natočené, má to jasne stanovený smer, ktorým sa to bude uberať, a celkom rýchlo to odsýpa. To viacmenej dostanete, keď sa na film pôjdete pozerať bez väčších očakávaní a predsudkov. Inak to má samozrejme nemálo chýb, bez ktorých by film mohol dopadnúť oveľa lepšie (napríklad úplne zbytočná linka o minulosti hlavnej hrdinky, časté nezmyselné chovanie postáv, alebo strašne blbo zostrihaná scéna v kostole) a motív vraha na konci vyznie strašne pateticky (posledná zhruba polhodina je celkovo celkom chabá), ale taktiež to má aj svoje svetlé momenty (mne sa napríklad strašne páčila tá pohodová romantická scéna na kukuričnom poli a sem tam aj hudba) a vôbec, nie je to až tak zlý film. Samozrejme je to jeden z tých filmov, na ktoré za dva dni zabudnete a nevzbudí vo vás žiadny extra dojem, ale aspoň to neurazí, nenaserie ani neublíži, pretože skôr než hrozný je ten film proste len podpriemerný. Dve hviezdy. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Zkusil jsem na Netflixu film, ze kterého měla "tuhnout krev v žilách". Možná tak nudou. Jen jsem se utvrdil v tom, že naslepo si pouštět film na Netflixu na základě pěkného plakátu se nevyplácí. Nudná vyvražďovačka na způsob Vřískotu, jenže s plochými postavami, kterým nejde fandit. Otřesný herecký výkony a scéna zhruba uprosřed, kdy během party vypadne proud a vrah vyžene plný barák lidí věn, zatímco oběť jde v protisměru, byla naprosto k smíchu. Jedna hvězda tak aspoň za trochu té krve a brutality. Koncept s maskami obětí taky mohl být fajn. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama