Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze (1 064)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seriál moc nepřesvědčil ale po pár dílech jsem si na tu zvláštní trojku a jejich knihkupectví zvykl stejně jako na jejich humor a začal se velice dobře bavit. Není to tak kvalitní jako "Partička IT" ale jedná se o jeden z těch lepších britských sitcomů, který je mi sympatický obsazením i tím, že zbytečně nevrší další a další epizody jako je tomu u amerických kolegů. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se mě tento kvalitní seriál dostal do rukou, jelikož má perfektní herecké obsazení a anglický humor, ale i přes všechny výborné díly se nachází i vcelku dost špatné a né všechny díly jsou vyrovnaně zábavné. Přes všechny mouchy, co tento seriál nabízí se řadí mezi mé oblíbené a hodnotím 4,5 hvězdičky... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=1P984xbsb3o ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Naprostá kanonáda slov a skřeků Dylana Morana a každý díl je napěchovaný k prasknutí parádními gagy, scénkami a grimasami. Británie je v komediích prostě nepřekonatelná. Martin Freeman či Simon Pegg jako třešničky na vysmátém dortu. Manny a Fran jako pořádně sladká šlehačka, která oslazuje jednotlivé díly neskutečným způsobem. Nemůžu nevypíchnout geniálně dokonalý (povšimněte si tohoto spojení - má vážně význam) třetí díl první řady s neskutečně odzbrojující pointou. Tenhle ujetý kousek mám doopravdy rád a to by v tom byla kniha, aby se to nelíbilo i vám. P.S.: Mnohem slavnější IT Crowd zaostává...1. série = 100% | 2. série = 90% | 3. série = 90% ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen pár dílů ale už teď je jasné, že jde o další hodně nadějný britský seriál s výborným britským humorem z prostředí knihkupectví. Není to sice vynikající IT Crowd ale i tak je to super seriál na odreagování. Nelze než ho každému doporučit. Postavy v Black Books jsou skutečně výborné a velmi osobité a jsem moc zvědavej jak se budou dál vyvíjet. Dylan Moran je fakt týpek!. Výborná záležitost.... Kdo tohle ještě neviděl, ať to co nejrychleji napraví. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Můj zfilmovaný životní sen: NEprodávat knížky ve vlasním knihkupectví, kde divnej chlap s účesem Ondřeje Hejmy za mě odvede všechnu práci, lejt jako to hovado, stát se cynickým komikem, za kterého mluví hmatatelný pivní odér z předchozí noci a konečně každičký den poobědvat lahvinku bílého, kterou přinese, vzhledem k bídáckému životnímu stylu, nádherná promiskuitní bojovnice, co prodává cinkrlátka. CHCI TO! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (18)

  • Relaxační knihu "The Little Book of Calm" napsal učitel meditace Paul Wilson. (DivX)

Reklama

Reklama