Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

oLí 

všechny recenze uživatele

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato klasická vyvražďovačka se odehrává v starém vyhořelém hotelu, kam jedou mladí delikventi a delikventky na výpomoc s úklidem. Zde na ně čeká obří zabiják, který má v zálibě sbírání lidských očí. Hromotluk používá k lovení neviňátek sekyru, řeťez s hákem a jiné specialitky. Opět se jedná o týpka, který toho hodně vydrží a zabít ho nebude jen tak. Mordy nejsou špatný, krve je zde taky dost. U tohoto filmu nejde o strach, ale o klasickou likvidaci slabších jedinců a pěkných buchet, takže milovník tohoto žánru si přijde na své. Za mě 55% :) ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Páni, 54%... dívali jsme se na ten samý horor?? Vždyť to je šmrncovní záležitost, sice v některých momentech máte pocit, že už jste něco podobného viděli, ale... to jen podpoří tu atmosféru profláknutého děje.. Můj zápisník postřehů co dělat, když... se tak rozrostl o nové body, např. když už se dostanete do takové šlamastiky, je dobré mít s sebou nějakého grázla, protože ten.. se vyzná a nebo.. "ti zlí" mají výdrž, můžete je prošpikovat vším možným a pořád chodí- a škodí, proto.. je nejlépe skalpujte i s hlavou. Tak.. nebojte, objednaná ke specialistovi už jsem.. ;-) Co se mi ohromně zamlouvalo, byla ta nestrojená surovost, s jakou se šlo na věc, člověk ani nestačil otočit hlavu od monitoru a už.. na vás hleděly prázdné oční důlky.. A.. poslední poznatek- mobilní telefony... jsou hrozně nebezpečné.. doteď jsem si to nepřipouštěla, ale asi se toho svého zbavím. Pro sichr.. čistých 90%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama