Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasický priemer. Mierne nadpriemerne som sa však pobavil. A ani som viac nečakal. Proste kvalitné rozprúdenie krvi v žilách lahodné na tmavú noc po ťažkom dni. Podobných vyvražďovačiek by sa dalo natočiť milióny, stačí zmeniť prostredie, pointu a je to. Čím som bol však prekvapený, bol výber zimomriavkavých hororových melódií, ktorý bol fakt desivý a výber cool hudby. A nadpriemer boli aj celkom fajn herci, teda aspoň na pohľad. Rýchle, aj keď ohrané, hustá atmoška, kvalitné efekty a hudba. Neviem prečo, ale ja som za kladných 75%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh a scénář je strašně, strašně hloupej, plný nelogických a "neuvěřitelných" věcí. Hlavní postavy jsou místy často hodně směšné. Experimenty s kamerou, střihem a obrazem použité v tomto filmu jsou už tak ohrané a všední, že mi už pomalu začínají lézt dost na nervy (hlavně když jde vidět, že tyhle "hrůzu"nahánějšící triky nahrazují zcela nehrůzunahánějící obsah filmu - což ale není případ tohohle). Když je skoro každý druhý střih doprovozený hudbou nebo zvukem, začíná se mi otvírat kudla v kapse. Hlavního záporáka hraje zřejmě zase další nabouchaný wrestler, který svou vizáží přesně zapadá do role přitroublé hory svalů, která ve filmu pronese jen asi tři slova. Ale navzdory tomuhle všemu, se filmu povedl parádní kousek - bavil mě, a bavil mě dost. Bavil mě právě zrovna hlavní záporák, který přecharakterizovanou a nesnesitelnou omladinu kosil poměrně neotřelým způsobem. A o to hlavně v těchto filmech jde, no ne? 3,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se nalákat trailerem a byla to chyba. Velice dobře splnil svůj účel. Hned vám nastíním, o co ve filmu jde. Parta mladých delikventů si chce snížit trest tím, že půjde uklízet zchátralý barák. Zatím se všechno vyvijí slibně. Pak to teprve příjde. V domě číhá zabiják, který bude naší mládeži úklid pěkně znepříjemňovat. Čapne vždycky toho nejbližšího. Mrskne s ním o zeď a pak mu provede něco hrozného. Nejde o žádného mutanta nebo minozemšťana, ale o šílence, který má zálibu ve vydloubávání očí. Pěkně hnusná záliba, ale kdyby sbíral známky, tak ho do filmu asi nikdo nepustí. Za vším hledej fanatickou matku. Takže, bacha na rodiče, oni jsou klíčem k našemu chování. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama