Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

co se mi na filmu líbilo?? začátečných 10 minut.. seznámení s delikventy.. tetování té dívky.. vlasy té druhé dívky.. gelové nehty Jacoba.. zvonečky.. a SPOILER Jacobovo skonání.. hlavně ten jeho let z okna.. KONEC SPOILERU takto jsem se hodně dlouho nezasmála.. máma, která šla zrovna kolem jen nakoukla a s údivem se mě zeptala: "Neříkala jsi, že jdeš koukat na horor??" -- co se mi na filmu nelíbilo?? ten zbytek :-D ale hlavně ta scéna se psi.. to si mohli scénáristi odpustit ;) ale kupodivu se dá na tento film koukat.. nejsympatičtější je ta délka.. 81 minut se dá přežít :) P.S. monolog přesně všechno vystihl :) ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, nemám čo vytknúť, odpudzujúce prostredie, správna atmosféra, originálne a prekvapujúce vraždy, rozobratá psychológia vraha, detailná kamera, po technickej stránke všetko ako má byť, avšak mala som problém s amatérskymi hercami a tým, že film ma nedokázal poriadne vystrašiť a vystupňovať napätie, ocenila by som tiež, keby dopriali viac odhalenej brutality pre horor fans - preto znižujem o 1 *. A ten pád na konci mi pripadal ako vystrihnutý z nejakej pc hry. (pre mňa osobne mínus, no niekomu sa to môže naopak páčiť.) ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že režisér Dark předtím natáčel samé erotické splašky, tak vzniknul z Neviditelného zla až překvapivě plnohodnotný slasher. Má špinavou atmosféru, a to hlavně díky prostředí rozlehlé zatuchlé budovy, obrovského maniaka s hákem na řetězu, před nímž nemáte šanci utéct, a samozřejmě brutální mordy, u nichž musí nejedno fanouškovské srdce zaplesat radostí. Absence nahoty a to bezdůvodné vydloubávání očních bulv je vedlejší. Hlavní je, že film šlape hezky od začátku a nepoleví až do úžasného (i když digitálního) finále, ve kterém je zabiják zneškodněn tak nápaditě, až jsem žhavil tlačítko replay. Zábava zaručena. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv See No Evil splňuje mnohá slasherová klišé opuštěným hotelem počínaje a partičkou teenagerů konče, na tohle jsem se díval se zalíbením. Mladiství sice byli opět silně nesympatičtí, ale takovým tím správným způsobem. Hlavně se mi líbilo, že jsem si nebyl jist, kdo z nich půjde první, kdo poslední a pokud, tak kdo přežije. Atmosféra hotelu byla taky fajn. Řada tajných chodeb, oboustranná zrcadla,, tajné místnosti, to mam všechno rád. A nakonec tu byl psychopat s hákem na řetězu, který by se mohl směle zařadit vedle Jasona a Michaela Myerse a takových moc není. Takhle by to šlo. 75% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)

Reklama

Reklama