Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh a scénář je strašně, strašně hloupej, plný nelogických a "neuvěřitelných" věcí. Hlavní postavy jsou místy často hodně směšné. Experimenty s kamerou, střihem a obrazem použité v tomto filmu jsou už tak ohrané a všední, že mi už pomalu začínají lézt dost na nervy (hlavně když jde vidět, že tyhle "hrůzu"nahánějšící triky nahrazují zcela nehrůzunahánějící obsah filmu - což ale není případ tohohle). Když je skoro každý druhý střih doprovozený hudbou nebo zvukem, začíná se mi otvírat kudla v kapse. Hlavního záporáka hraje zřejmě zase další nabouchaný wrestler, který svou vizáží přesně zapadá do role přitroublé hory svalů, která ve filmu pronese jen asi tři slova. Ale navzdory tomuhle všemu, se filmu povedl parádní kousek - bavil mě, a bavil mě dost. Bavil mě právě zrovna hlavní záporák, který přecharakterizovanou a nesnesitelnou omladinu kosil poměrně neotřelým způsobem. A o to hlavně v těchto filmech jde, no ne? 3,5* ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato klasická vyvražďovačka se odehrává v starém vyhořelém hotelu, kam jedou mladí delikventi a delikventky na výpomoc s úklidem. Zde na ně čeká obří zabiják, který má v zálibě sbírání lidských očí. Hromotluk používá k lovení neviňátek sekyru, řeťez s hákem a jiné specialitky. Opět se jedná o týpka, který toho hodně vydrží a zabít ho nebude jen tak. Mordy nejsou špatný, krve je zde taky dost. U tohoto filmu nejde o strach, ale o klasickou likvidaci slabších jedinců a pěkných buchet, takže milovník tohoto žánru si přijde na své. Za mě 55% :) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle další horor z té široké rodiny vyvražďovaček. Rodiny vskutku obří, kde se však všichni příbuzní podobají jako vejce vejci. Tu a tam se někdo vyvýší vyší brutalitou, více lekačkami či nějakou hezkou herečkou, ale to je tak vše. Pravidla tohoto žánru jsou daná. Nějaká skupinka někam jede, na něco nebo někoho tam narazí a to něco nebo někdo je postupně likviduje. Buď nakonec nějaký šťastlivec přežije a ono monstrum zneškodní, nebo ne a pak jsou tu otevřené konce pro druhý, třetí, čtvrtý a někdy i pátý díl. A tak nic nového od takového díla skoro čekat nejde. Důležité jsou však lokace, kde se onen tuctový příběh vypráví. A v tomto filmu je právě ono místo samotné jeho hlavní devizou. Alspoň u mne. Hotel Blacwell naštěstí nebyl léta adaptován a tak, když v roce 1971 vyhořel, bylo veškeré vybavení i vnitřní dekorace původní. Milovníci art deca ihned s gustem obhlédnou všechny ty detaily vstupní haly, lustrů, výtahu i samotného vybavení pokojů. Nevím, zda tvůrci natáčeli film v nějakém skutečně vyhořelém hotelu z meziválečného období či se jednalo o kulisy. Pokud ano, byly dokonalé a já velmi oceňuji ty, kteří se tím takto zabývali. Ději jsem věnoval pozornost pravda menší, tam se jednalo o naprostou tuctovku zralou sotva na dvě hvězdy. přihlížím ale k originálnímu prostředí. Dávám tedy za tři naostřené háky. * * * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to krátký, takže nenudí, postavy se chovají normálně, příběh je zajímavej, dobře vysvětlen, děj je jednoduchej, dále prostředí, záporák, pěkně (ne)chutné scény a dlouhé záběry, výborné zvuky, občas lekačka, charaktery jsou načrtnuté -bohužel jejich potenciál není využit, efekty tu moc nejsou, kvalita je slabší a filtr na kameře se mi taky moc nelíbil, hudba je jen občas/// V situaci kdy nových hororů moc nevzniká a ještě méně těch kvalitních a k tomu za situace, že jste už všude byly a všechno viděli (myšleno, že už vás v hororu nic nepřekvapí), jsem neodolal a sáhnul po filmíku, který se mi válel na disku. A nakonec jsem udělal dobře. Film od režiséra, kterej natáčel péčka si střhnul horůrek :-) (trošku atmosférou a záběry připomíná Texaský masakr...) a celkem se mi líbíl. Má několik plusů, které jsem vyjmenoval výše a jen pár mínusů. Od vyššího hodnocení ho stahuje jen neučást nějaké herecké hvězdy a technické zpracování (k tomu přičtěte kvalitu DivXu), které vyzní jakoby se jednalo o španělský horor nižší kvality. I proto k celkovému hodnocení přidávám 10% abych byl oběktivní a hodnotil to co se vám do ruky dostane díky DVD formátu./// Celkem 63%/// Viděno podruhé 22.3.2009 v TV ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama