Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

wopi 

všechny recenze uživatele

Slabé. Jediný příjemný moment: neznámé svítící druhy v podmořské jeskyni. Ovšem i tady je slabina: všechny blikají naprosto shodně - taky už je na tom computeru mohli trochu rozhodit, aby to nevypadalo tak moc uměle. A zázračné objevení jedné z postav na hladině, když ještě před pěti vteřinami byla o 1,5 kilometru hlouběji a čekala na dně na záchranu, tomu dodává korunu. Logiku v tomhle filmu nehledejte. I tak omletá věc jako útok velké žravé potvory se dá natočit neskonale lépe. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není zase tak špatný, jak by mohlo vypadat z hodnocení a komentářů, dokonce do chvíle, kdy se objevil žralok, jsem se celkem dobře bavil. Žralok ovšem všechno pokazil, je neskutečně dokonale digitálně umělý, hnus. Celkem jsem dostával záchvaty smíchu, když žralok jenom tak nevině proplouval kolem konstrukce ropné plošiny aniž by do ní narážel, avšak celá plošina se chvěla monstrózními otřesy. No a mezi postavami mi chyběl nějaký podlý záporák. Všichni byli až moc kladní, navzájem si pomáhali a spolupracovali. ()

Reklama

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejstrašnějších filmových zážitků. Riziko spoileru, ale to je u tohohle stejně fuk. Hodinu a dvacet minut tam lidi sedí a koukají na monitory, a devět deset minut před koncem řeknou něco jako: Co to je??? Megalodon!!!!! Neeeeeeeeeee. Žralok to tam rozseká, a je konec. Jen málo horších filmů existuje. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pozor !! Oficiální text distributora obsahuje spoilery cca 75% děje "filmu" a já Vám sdělím zbylých 25% - Žralok vypadá jako z nějaký dvacet let starý hry, je neuvěřitelně k smíchu a zaručeně neudělá nic, na co si za dva dny max vzpomenete. Jo a ještě jedna důležitá informace. Posloucháte? Čtete pozorně? Ok...tak Já Vám to prozradím. Je to MRDKOVINA ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama