Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. To jakoby nám chtěla Volavka III ukázat. Povedlo se jí to, ale přesto se nemůžu zbavit pocitu, že tenhle díl neměl vzniknout. Je nejslabší a v podstatě nic neobjasňuje, jede dál a trošku nám zamotává hlavy. I tak řadím Volavku mezi své nejoblíbenější trilogie, skvělí herci, propracovaný příběh (někdy až moc), nadupaná atmosféra, lyrický muzika a krásná Dr Lee :-.) Taková je Volavková trilogie. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení celé Volavkové série. Andy Lau je zpátky a v tom vidím jedno z největších pozitiv snímku, který mě ale opět zaskočil nepřehledností, zamteností a častými skoky v čase i mezi postavami. Jenže hlavní je, že mi došlo, o co šlo a to vše díky závěru, který byl opět famózní. Verdikt: O krapet slabší než Volavka a o kus lepší než Volavka II. Celá série je však vynikající a můžu jenom doporučit. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh se uzavřel a je hotovo. Kvalitativně má série spíše sestupnou tendenci, tady už šlo jenom o to, aby se třetí příběh narouboval na předchozí dva filmy a celé to nějak dostalo smysl. Myslím, že tohle se podařilo se ctí, ale dozvuky prvního filmu stejně zůstávají natolik silné, že je třetí "Volavka" jen prostě třetím dílem v sérii. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dôstojné zavŕšenie "Volavkovskej" trilógie znova úspešne kombinuje prvky drámy s minimom akcie, napätia i veľmi precíznej réžie a celkového formálneho prevedenia, pričom sa príbeh uzatvára trochu "prekvapivým" smerom, kedy zistíme, že celé to mohlo byť úplne inak, keby... :-). Po retrospektívnej 2.časti sa v tomto záverečnom dieli ocitáme v období po "jedničke", ale pozor!!! Tento diel nadväzuje na alternatívny záver "jedničky", ktorý bol uvedený na ázijskej verzii DVD edície. Pre fanúšikov prvých dvoch dielov "must-see"! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Námět druhého dílu se většině diváků zdá jako zbytečný, ale já byl při jeho sledování spokojen. U třetího se konečně jedná o zápletku, která se z velké části odehrává po jedničce a tudíž není jasné, jaké bude rozuzlení. Jak Andy Lau jako Ming, tak Tony Leung jako Yan znovu dostávají mnoho příležitostí, jak ukázat své herecké veleumění. Co se týče samotného příběhu a atmosféry, jde tentokrát o návrat k vyznění prvního dílu, tedy k čistě policejní thrillerové záležitosti, možná ne s tak naléhavým vyzněním. Zůstává faktem, že původní film by si bohatě vystačil sám, ale co na tom záleží, když se tuto výtečnou a pozoruhodnou trilogii tak dobře dívá. 90% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama