Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

castor 

všechny recenze uživatele

Utahaná komedie, která je příjemně barevná, ale nepříjemně disponuje pachutí „neromantického“. Upřímně řečeno, Nora Ephron pro mě nikdy nepředstavovala nějakou královnu romantických komedií, jak jí řada lidí nazývala. Film naštěstí zachraňují dva hlavní herečtí představitelé (zejména rozkošná Nicole), výtvarně zajímavé momenty (plechovkový rozhovor v supermarketě) a šarmantní Michael Caine. Jinak se ale chtě nechtě utápí v dialozích, které sice nejsou nějak tragicky napsané, jen postrádají ucelenější dějovou linku a nedokáží zasáhnout to správné místo!! ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Až na malé oživenie v podobe Steva Carella to, bohužiaľ, úplne postráda iskru. Nicole Kidman je rozhodne rozkošná, Will Ferrell ako väčšinou (podľa mňa) otravný a trápny, čo by však ani tak nevadilo, kebyže Bewitched má, keďže sa jedná o komédiu, aj nejaké tie komické situácie či niečo schopné zaujať. Obviously, nemá. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nebyla vtipná. Pravda, zasmál jsem se párkrát Ferrellovi, třeba jak čuchal kabelku, ale když říkám párkrát, tak fakt myslím dvakrát. Will Ferrell nikdy nebyl tak špatnej, jak v tomhle filmu. Ale může za to taky ten scénář. Kidman je sice hezká a vrtět nosem umí hezky, ale charisma si tentokrát asi nechala odčarovat... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač mám Willa Ferrella a Nicole Kidmanovou rád, Bewitched rád zas tak nemám :) Je mi to sice líto, ale nemoh jsem tomu přijít na chuť. Čekal jsem mnohem více humoru! Nejvíc mě bavila postava Michaela Cainea, jakožto otce čarodějky Isabel, jeho vystupování bylo skvělé. A závěrem : netvrdím, že je to špatný film, nicméně chtělo to větší drive!!! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když žena natočí film pro ženy s Willem Farrellem? Vznikne z toho něco, co se moc nelíbí ani mužům, ani ženám. Tato romantická komedie je toho jasným důkazem. Pro Farrellovy fanoušky je to velká slaďárna, pro ostatní je zase nepředstavitelné, že jejich romantický hrdina je tak hrozný trouba. Příběh je velmi prostý a tradiční. Vyhaslá filmová hvězda chce účinkovat v remake úspěšného seriálu o vztahu muže a čarodějky, angažuje skutečnou čarodějku, ona se do něj zamiluje, udělá pár kouzel, on se následně zamiluje do ní, přijde nějaká ta krizovka a končí to .... vždyť to znáte =). Farrell malinko slevil ze svých tradičních projevů, Kidman je sladká až běda, žádná z vedlejších postav nezaujme, nic dalšího také nezaujme, takže tři hvězdy dávám jen proto, že jsem starý dobrý romantik. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama