Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ježíšovi se zdává sen o středověké bitvě, kdy najednou vojáci vyřknou jeho jméno. Ježíš se probudí a nechápe, co měl tento sen znamenat. Proč ti neznámí lidé vyslovili jeho jméno? Vždyť Ježíš je obyčejný tesař jako jeho otec Jozef. Oba hledají práci, protože jsou těžké časy. Sám Jozef se znepokojeně ptá, kdy už bude konec utrpení jejich národa. A je netrpělivý: kdy už začne Ježíš konat? Od té doby kdy se narodil, nezjevilo se žádné znamení. Náhlá smrt Jozefa však změnila celý Ježíšův dosavadní život. Ví, že se musí vydat na cestu, na které musí být sám a tvrdí, že svůj život nežije pro sebe. Stává se vyvoleným, stává se mesiášem, stává se tím, kdo dokáže změnit vodu na víno... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mrs. K2

Mrs. K2 (hodnocení, recenze)

Mě se to vcelku líbilo.. jen uplnej konec mi přišel dost přitaženej za vlasy. Ani mě tak neštval J. Sisto v podání Ježíše, jako spíš představitel "nevěřícího" Tomáše. Ten mě fakt iritoval :D

Goshen

Goshen (hodnocení, recenze)

To proto, že hraje strašně. Casting dělal nenažranej hroch. - Jenom věkem, Sistovi bylo pětadvacet, když ho obsadili, to je pí**, měli se spíš poohlédnout po někom výrazně přes třiatřicet. - A hlavně je otázka, jestli by se vůbec takové téma mělo zpracovávat, stejně tak Gándhí atd.

Trabicek

Trabicek (hodnocení, recenze)

Moc nemusím filmy s náboženskou tématikou, ale k zhlédnutí mě přilákal můj oblíbenec Gary Oldman. Musím říct, že to byl "koukatelný" a srozumitelně vylíčený film i pro nás ateisty ! :) Jen m vizuelně neseděl hlavní představitel Ježíše a ani nevím přesně proč.

Reklama

Reklama