Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wow!Scénaristický a režisérský zdrogovaný epic fail!Takhle se dá nazvat Michaelovo prokletí.Nebudu zapírat,že ta nadpřirozená myšlenka a vůbec vysvětlení Myersovi existence na tomto světě,mě celkem slušně dostala a mrtě mě zaujala,jenže toby neměl bejt režisér tupé,retardované střevo a scénárista šílenej zhoubovanej feťák.Jestli slovo mysteriózní,lze k něčemu jednoznačně přirovnat,tak právě k 6tému Halloweenu.Děj není špatnej,jenže herci jsou neskutečně toporní,akce je minimum a je tu plno šílených řečí a dění,že se ve filmu naprosto zratíte a nevěříte,že někdo dokáže zabít tak skvělou myšlenku.Film je sice z roku 1995 ale vypadá spíš jako z roku 1965.Není to úplně špatné,jen hrozně divné,šílené a nedotažené.Škoda,Donald Pleasenc si zasloužil určitě milejší tečku za svým životem doktora Loomise. 35% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je výsměch pro celou rozrostlou sérii o Micheaelu Myersovi. Tajemný kult uctívající ďábla v podobě M.M., kluk který přežil jeho řádění jako malý...bože co tohle má společného s klasikou od Carpentera? Takovouhle slátaninu z absolutního odpadu zachrání pouze pár ( opakuji pouze pár ) solidních gore chvilek. Ale ten konec zapečetí rozhodně nejhorší díl se všech Halloweenů a rozhodně také jeden z těch opravdu dementních hororů celkově - Myersovi dávájí na prdel železnou tyčí, chudáček Michael křičí bolestí, sténa a svíjí se, poté se potácí k zemi a pomalu umírá - kurva cože???? Půl bodu a to opravdu s chlupem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween - Prokletí Michaela Myerse“ je krásnou ukázkou toho, jak nastavit sérii ve smyslu kvantity, ale naprosto se vykašlat na kvalitu. Je zde snaha trochu oživit sérii, o tom žádná, ale je to provedeno cestou, která není právě z nejlepších. Vytvořené nové mytologii ubližuje tomu, co bylo doposud vytvořeno a dělá z toho přeplácanou slátaninu, což je velká škoda. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pokoušeli se ho zastřelit, umlátit, upálit, přejet, ale on se vždy objevil znovu. Dříve člověk, teď pod bílou maskou už jen ryzí zlo. Ano, Michael Myers... Šestý díl této slavné ságy v mých očích sice zůstává v zaběhnutém průměru, přesto si odnáším lepší dojem, než z předchozího dílu. Mimoto je obzvláštněn o sektářství a keltskou mytologii, na nichž je postavena zápletka. Nejenže Prokletí Michaela Myerse zatahuje do děje hodně mystiky, ale samotná chladnokrevná mašina na zabíjení je víceméně loutkou, která se nechá popotahovat, a své oběti umí vykuchat se vší parádou. Chápu, že většina musí skřípat zuby, kam až to v sérii zašlo, ale pro mě je šestka dobrým dílem. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tam kdesi pod bílou maskou se kdysi skrývalo čisté zlo, ale postupem dílů a času je tím jediným co se pod maskou skrývá ksichtík pana kaskadéra. Šestý díl Halloweenské ságy je v celku nicotným hororem, který se seč může snaží tvářit jako srdnatě vybojované dobré pokračování. Přes porci brutality a několik záběrů v moderním hávu ovšem stále prosvítá ubohý scénář těžící z Xtého pokolení rodiny Strodeových. Za zmíňku stojí docela slušný výběr prostředí psychiatrické léčebny. Ale to ostatní už jaksi neplní svůj účel a proroctví s nějakou snůškou mytologických nesmyslů, to už nemá s Carpentrovým opusem nic společnýho. Dvě hvězdičky dávám proto, že pokud tenhle předkrm nebudete kousat a zhltnete ho celý, pak vám hned nedojde že je to pěkně hnusné papání. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V důsledku úmrtí Donalda Pleasence (dr. Loomis), tvůrčích neshod mezi režisérem Joem Chappellem a producenty, a také špatné odezvy při testovacím promítání, bylo třeba film notně sestříhat a přetočit některé scény - navzdory protestům herců a štábu. Mnozí z nich po těchto změnách vyslovili přání, aby aby už žádný film série Halloween nevznikl. (HellFire)
  • Producenti chtěli, aby si Brian Andrews zopakoval svou roli Tommyho Doylea z původního Halloweenu (1978). Brian však neměl žádného agenta, proto jej nebylo jak kontaktovat. (HellFire)
  • První film série produkovaný společností Dimension. (HellFire)

Reklama

Reklama