Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokračování slušný jedničky, který nepřináší kromě Mini Me a šukadelický Heather Graham nic novýho. Ale zase na druhou stranu - každýmu, komu se líbil Špionátor, se bude určitě líbit i tahle vojížděčka. S větší snahou scénáristů o invence gagů (byť spoustu z nich furt solidně funguje) bych přihodil čtvrtou hvězdu, takhle tři silnější. ()

Reklama

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Opět vtipné, opět ujeté a opět celkem i zábavné. Je jisté, že tento film rozhodně netrpí dnes tolik častým syndromem sequelu - nepůsobí vůbec vyčáchle a není dle mého soudu o nic horší než jednička. Trpí ale také úplně stejnými problémy, nebudu se zde však opakovat (viz můj komentář k jedničce). Dobrá oddechovka pro chvíle nudy a prázdnoty v mozkovně. Pobaví, spolehlivě rozveselí a většinu diváků příliš neurazí. 5/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ako sa patrí. Veľa originálnych paródií a vtipu, čo sa týkalo "mužó", miniatúrneho klonu doktora Zloducha, odpočítavania času, scénky s hrou s tieňmi, ale odľahčil sa od témy času a jednoducho nezmyselne nechal urobiť robota z Elizabeth Hurley, pritom v minulom diely telefonovala s matkou a netrápil sa ani inými časopriestorovými zmenami, ale keďže to v tom filme povedali, nemusím to brať do úvahy, naopak to bola sranda. Nemyslím si, že to bolo nepodarené, stále sa dá na tom zabaviť, napríklad v paródii na televízne debaty medzi ľuďmi. Opäť je to vysoko podcenené ohľadom sveta a tunajšieho hodnotenia, ale to urobili asi tie nechutnosti ohľadom pitia hovien, poleptaného tlsťocha, ktorý v závere hovorí celkom vtipné veci ohľadom toho, že svoje mužstvo dole nevidel už vyše dvoch rokov, čím sa dá podľa zákona považovať za mŕtve. Proste som sa bavil aj vďaka vylodeniu s kráskou ako z filmov o Jamesovi Bondovi, ale uznávam, že to nie je film na rehot počas celého filmu, že to nie je humor pre všetkých a že všetko nie je až tak do hĺbky vtipné. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo zarobiť trilión, keď môžeme mať bilión?“ – „Bilión je menej ako trilión kokot.“ Bohovská zábava. Šukadelické ženy (Heather Graham), diabolský gauner so zlovestne démonickým malíčkom v kútiku úst (Mike Myers), nepremožiteľne nadržaný bejby-hrdina (Mike Myers), Tlstý parchant (Mike Myers), dokonalý gaunerík (Mini Me), skvelý soundtrack (American Woman), drsné cameo (Tim Robbins ako americký prezident), nezabudnuteľné pasáže (skoro všetko s nepodareným synom v podaní Setha Greena, talkshow Jerryho Springera, klavírne duo, rap), geniálna choreografia (úvodné titulky, siluety v stane) a megabrutálne hlášky ("Tá káva chutí ako sračky.“). ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Když Dr. Evil vyhodí Mojo do vzduchu a oba dva Austinové pro něj utíkají, všechny hlasy jsou zpomalené a hlas Felicity, která řekne "Pozor!" namluvil Will Ferrell. (PußyMagnet)
  • Herec, kterého v prvním filmu Austina Powerse přejel parní válec, hraje v dalším díle monitorovacího technika NATO. (PußyMagnet)
  • Austin cestuje zpět v čase do 25. května 1969. V ten den slaví narozeniny Mike Myers. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama