Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Na sportovní žánry zrovna nejsem, ale tohle mě docela potěšilo. Skvělá sázková atmosféra, slušní Matthew McConaughey a Rene Russo, ale hlavně brilantní výkon mého oblíbence Al Pacina, díky němuž má film šmrnc a tempo, které je nasazeno už od úvodu se vůbec nezpomaluje. Navíc se mi během sledování vybavilo jedno hezké přísloví ,,Každej chvilku, tahá pilku''..., kdo už viděl, musí přesně vědět o čem mluvím a na závěr bych si dovolil jedno malé doporučení, těm co čtou tento komentář a film ještě neviděli. Zkuste se zamyslet nad povahou Waltera Abramse, nad jeho úmysly a chováním k Brandonu Langovi. Myslím, že tohle zamyšlení něco dá. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Typická 70tka. Film je veľmi slušný na to, aby som ho šupol do priemeru, ale plnohodnotná 80tka to tiež nie je... Scenár je trochu naivný, pár krát aj nudný ale ako celok v pohode stráviteľný. Hlavným poztívom sú samozrejme herecké výkony šandardne skvelého Al Pacina a veľmi slušného Connaugheyho. Či bolo jeho obsadenie najlepším nápadom, vzhľadom ne dej filmu neviem -s jeho sedláckym texaským prízvukom by som mu asi nezveril milióny dolárov, ani keby mal na hlave liter gélu a oblek od Armaniho ;)))) Každopádne je však chvályhodné obsadenie Rene Russo, ktorá podáva skvelý výkon + nebezpečne dobre vyzerá! A ako bonus tu ešte je aj genitálny Armand Assante! Na tú scénu v parku len tak nezabudnem.... ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Vynikající film o lidech, kteří sází, aby žili a prohrávají či vyhrávají pro to, aby se mohli nadechnout. Celým filmem rezonuje jedno jednoznačné sdělení, které se prohlubuje s přibývající stopáží - sázení, ač se to nezdá a leckoho může snadno ošálit, je skutečný hazard. Jednou jste nahoře a jednou dole, nikdo se nahoře neudrží na tak dlouho, aby už se tam nikdy nemusel opět sápat. A o tom je i celý film, jednou je nahoře a podruhé opět dole. Na konci vám nezbyde nic jiného než si hodit mincí.. Opět nádherné kreace a grimasy Al Pacina, který je zase neskutečně charismatický a vždycky mu uvěřím cokoliv, co zahraje. Spolu s Matthewem McConaugheym skutečně rozehráli obstojný part dvou mužů, kteří jsou tak stejní a přesto naprosto rozdílní. Dokonce se ani nebudete muset zaobírat čímkoli jiným okolo, protože právě podivuhodný mentorský vztah mezi 2 hlavními protagonisty (a taky jednou ženou) bude tím, co vás přikove do sedadel. A stejně jako Matthew McConaughey byl proslulý svou 80% úspěšností, nezbývá mi než dát 80%... ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Po většinu času jasně předvídatelné a scénáristicky vysušené do posledního dechu. Ještě, že je tu osvěžení v podobě Al Pacina a překvapivě dobře hrajícím McConaugheymu. Pokud se chystáte na tento film, hoďte si mincí. A kdyby náhodou mince zůstala na hraně, vsadím se, že díky Pacinovi se na to kouknete. [Přesná stopáž: 117 min] ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama