Reklama

Reklama

Ve znamení Merkura

(seriál)
všechny plakáty
TV spot 3
Povídkový / Drama
Československo, 1978, 6 h 15 min (Minutáž: 72–78 min)

Scénář:

Ivan Gariš

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Josef Beyvl, Stella Zázvorková, Kateřina Macháčková, Václav Postránecký, Alena Vránová, Ota Sklenčka, Jiřina Štěpničková, Otto Lackovič, Josef Langmiler, Zuzana Ondrouchová (více)
(další profese)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Příběhy celníků z dob minulého režimu, kde hlavní roli hraje boj celní správy s pašeráky a podvodníky. (Televize Seznam)

Recenze uživatele milos.bradik k tomuto seriálu (2)

Případ živého muže (1978) (E03) 

Nechápu za co tomuto někdo mohl dát pět hvězd. Kriminálka je to mizerná, love story taky podivná a jako komedie je to úplně mimo i když to má od každého trochu. Je to prostě paskvil. Dokonalá je to pouze PR socialistické celní správy. Propaganda jako vyšitá. Viděl jsem jen jeden díl a stačilo. Jak tam ten Němec pašuje zlaté prstýnky schované v datlích, to je naprostý nesmysl. ()

Stopa stříbrných draků (1978) (E04) odpad!

Druhořadá komančská propagace celnické buzerace. V tomto díle navíc podtržená nesympatickou a pro roli nevhodnou, v té době skoro padesátiletou Strniskovou, kolem které poletuje její dcera, kterou hraje Valentová, v době natáčení jí bylo 32 let a pobíhá tam s copánky, které jsou ozdobené beruškami, jako nějaká desetiletá holčička. Děj je nepravděpodobný a plný nesmyslů a náhod, ale nejhorší je na tom, že je to o stíhání zločinců, kteří pašovali košile, látky, cigarety a podobně a za komančů to byl opravdu zločin, za který se mohlo skončit na dlouhou dobu v kriminále. Prostě jsem opravdu nepřišel na nic za co bych dal třeba jen jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama