Reklama

Reklama

Ve znamení Merkura

(seriál)
všechny plakáty
TV spot 5
Povídkový / Drama
Československo, 1978, 6 h 15 min (Minutáž: 72–78 min)

Scénář:

Ivan Gariš

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Josef Beyvl, Stella Zázvorková, Kateřina Macháčková, Václav Postránecký, Alena Vránová, Ota Sklenčka, Jiřina Štěpničková, Otto Lackovič, Josef Langmiler, Zuzana Ondrouchová (více)
(další profese)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Příběhy celníků z dob minulého režimu, kde hlavní roli hraje boj celní správy s pašeráky a podvodníky. (Televize Seznam)

Diskuze

Brutopyr

Brutopyr (hodnocení, recenze)

Každej kdo aspon jednou zažil na hranicích kontrolu za sociku si jí chtěl zopakovat. Vlastně ne! Splet jsem si to s orálnim sexem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

waikiki

waikiki (hodnocení, recenze)

"chce se mi zvracet"
odpornost.....soudružka jistě dostala prémii, když nepolevila a odhalila ty zločince, co si schovali pod poklice peníze. hanba, chtěli ublížit socialistickémuu státu.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

V dětství se mi tento seriál moc líbil,protože se jednalo o pašování na západ,který byl pro nás tabu.Shlédnul jsem seriál ale už na mě tolik nezapůsobil.dávám 3 hvězdičky.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Na Barrandově už to opakují podruhé, ale nevadí. Dobře si pamatuju, že všichni kluci z party chtěli být celníky:) Vydařená seriál, až na tu hrůzu Trejtnarovou. Tuto paní jsem nikdy nemusel a do smrti muset nebudu a zvlášť v Sanitce mě tedy těžce iritovala.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Po dokoukání intenzivně nesnáším Evu Trejtnarovou. Ve všech rolích, ve kterých jsem ji viděla, hraje pořád to samé. Jen hystericky řve nebo si HRAJE na svatouška. Ale většinou hystericky odporně řve a uráží lidi kolem sebe. Je to odporné. Sanitku i toto mi dost podstatně kazí.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Podle archivu C(S)T napodledy vysilano v roce 1979, podle Lexikonu ceskych serialu 1982, takze kazdy, kdo si nepocka na obnovenoou premieru na TV Barrandov letos v kvetnu, se musel mucit timecodem v obraze ;)

Reklama

Reklama