Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření mně začínají lézt krkem a tahle dvojka dílo zkázy dovršila dokonale, ale co taky napsat o pořadu, ve kterém se vaří a nabízejí se recepty na jídla, která ani neznám. Jde o to, že zvolená dvojka kuchařů je nechutně podbízivá, nesympatická a jejich gesta mě až iritují. Je to pořad, který opravdu nemusím. 0% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zaleží díl od dílu. Jindy kluci mají povídaní svižné a zábavné , ale mnohdy se zarazí i ten host co tam s nima je. Každopádně někdy se mrknu copak zajímavého vaří a konkrétě jim zavidím , že si mohli na náklady čété jezdit po světě a žrát tam lahůdky. Není to špatné jen ti dva fungují jako sůl. Někdy je jí moc (a kyselý ksicht je na místě) ,někdy málo a někdy tak akorát. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nestačím žasnout nad příkrostí zdejších komentářů!? Mně to přijde svižné, vkusné a... vtipné! Dokonalý prototyp moderní televizní zábavy... Kulinářská show Filipa a Ondřeje je zcelajistě jen českou mutací osvědčeného zahraničního modelu, ale kdyby všechny nápodoby v českých televizích vypadaly takhle, bylo by se na co dívat... ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Kluci to myslí dobře. Akorát ta akce mě nějak neoslovila. Dva sympatičtí pohodáři, kteří se chopí vařečky je prima záležitost pro odreagování...Ale chybí mi tam nějaké charakteristické prostředí, nějaké určení povahy celé show. Někdy se zdá, že dva kluci v zástěře budou stačit...ale někdy ani omylem. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama