Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Spravil som chybu, že som to pozrel. Nie som totiž divácka kategória, ktorej to bolo určené. Teenagerom a rodeným tanečníkom. Aj tak však problém vidím inde. Veď taký Hriešny tanec na mňa zabral. Tu však škrípu herci, hudba, dej a ak by som mal pokračovať, tak asi vymenujem všetko. Je to zlé. 2/10 ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Největším problém vidím v hlavním představiteli. Chodicí plod incestního styku, Channing Tatum, už od prvního záběru postrádá...respekt, autoritu a hlavně vlasy. Jakkoliv je dobrým tanečníkem, tak v herecké poloze je úplný dřevo. Co dřevo, i nafukovací autopilot z Připoutejte se, prosím! má v sobě více emocí a hereckého nadání, než tenhle stroj na dívčí slzy a hysterický jekot. Let's Dance není o scénáristických vychytávkách. Nemáte z nich originalitou padat do mdlob, jsou především o tanci a hudbě. Ten druhý jmenovaný stojí za zmínku (byť songy z něj jsou omleté jako ----doplňte si vlastní věc---). Tanec je ovšem někde na hranici psychického týrání a bičování. Tanečnící jsou někdy vyloženě v křeči a oproti pokračování (které je o vlas lepším) mají dementní choreografii. V závěrečném vystoupení, které mělo zajistit snímku nesmrtelnost, se akorát střetnou dva rozdílné hudební i taneční žánry a vy místo toho, abyste zakřičeli:" Peace! " máte nutkání obmotat se dynamitem a stisknout *Boom!*__ Nejsem nějak naštvaný, vlastně jsem tohle čekal, ale až bude v obchodech k mání voodoo Channing Tatum (něco ve stylu panenka Nicolas Sarkozy), dejte mi prosím vědět.... ()

Reklama

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jediný ze Step Up filmů, který se mi líbí opravdu celkově. Baví mě ta chemie mezi Jennou a Channingem, baví mě její klasické provedení tance s jeho streetovým, baví mě ta celková atmosféra toho filmu. Pro mě je to rozhodně nejlepší taneční film 21.století :) (a trochu to samozřejmě znamená, že mám na taneční filmy trošku jiná měřítka :)) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Už když jsem před časem viděla tento snímek a v něm Tatuma, moje reakce byla velmi prostá: "To je jako co?" Údiv mi zůstal dodnes, spíše vygradoval spolu s jeho do(vy)spěním do čím dál dráždivější podoby. Takže se budu trapně opakovat, no co už, ale ikdyby celých 99 min. dělal násadu na smeták, tak ho budu brát všemi dvaceti. Uááááááááá, to je nářez, panenko skákavá. ;-) Jinak samozřejmě hudba, tanec, to vše beru se stejným entuziasmem. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Hip hop, ale koukla jsem se na film se zajímavost, s položenou otázkou co na něm mí vrstevníci vlastně vidí. No, a dopadlo to přesně tak jak jsem očekávala… Dokolečka omývané klišé, dialogy jako z pomocné školy, nesympatičtí herci… A že tohle měl být novodobí Hříšný tanec?Pche… Ať jdou mí vrstevníci s tímto tvrzením s prominutím někam. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama