Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"SOUTĚŽ! Spočítejte, kolik bude následovat reklam a upoutávek." Tak přesně tahle věta se objevila na obrazovce hned vedle upoutávky na Cesty domů. Nebylo by na tom nic až tak zajímavého, kdyby ovšem zároveň na pozadí nejel film... Jasně, zrovna na Let´s Dance jsou nejlepší vážně ty reklamy, ale co až se budu chtít koukat na nějakou pecku? To mám krom mrtvol, co za sebou nechává John McClane, počítat ještě reklamy na krůtí plátky anebo si během milostné scény Brada s Claire dělat čárky, kolik pořadů bude následovat po filmu, abych se dostal do slosování o zlaté prase? Hej, no tak se na to vykašlete, vyházejte filmové cívky z oken a dělejte si dobře u celodenního sestřihu To nejlepší ze světa reklam, když vás živí. Ale neberte mi radost z filmu jen proto, že vy potřebujete prachy. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Po dlouhe dobe se konecne zase zacly tocit tanecni filmy a ja se svoji slabosti pro tanec tenhle film nemuzu hodnotit jako film obecne. Ja si proste cas sledovanim tanecnich cisel neskutecne uzivam. V zanru tanecnich filmu 85%. Jen by me zajimalo, proc tomu distribucni spolecnost vymyslela do cestiny jinej anglickej nazev. Stupidita. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný scénář v tomto případě ještě neznamená nijak významený propad. Neoriginální příběh o mladém muži, který pozná nový životní styl jsme tu měli již hodněkrát, vlastně by se dalo říct, že se jedná o dospělejší varinatu Billyho Elliota. No vlastně to nedopadlo až tak otřesně. Úvodní scéna je úchvatná a může se díky ní zdát, že nás čeká skvělá podívaná, jenže zajímavá stylizace, kterou dokáže překvapit se bohužel dál nedostane a vrcholné číslo z ní si ještě budeme nuceni prohlédnout v mnohem horší verzi jakožto vrchol filmu. Nepatřím mezi zdejší většinu, která by tento snímek odsoudila jen na základě jeho neoriginálnosti a neuměleckosti, ale snažím se na něj nahlížet z pozice diváka a představovat si, jaké věci by se daly zlepšit. Vlastně jich není až tak moc. Hudba je opravdu povedená, ale v průběhu filmu zní spíše na prázdno, nedaří se jí dokreslovat to co se děje na plátně a spíše do záběrů vůbec nepasuje. Aktéři jsou všichni krásní, máme možnost vidět ideální muže a ženy, všechny samozřejmě fajnově ohozené - a že jim to sluší. Ale problém je tu právě v režisérce, která nemá jasnou vizi a předkládá nám jen omšelý příběh, který nedokázala vůbec ničím obohatit. Třeba scéna se západem slunce, škoda jí, mohla být nádherná, pěkně podkreslená hudbou a mnohem zajímavěji natočená a koho zajímá nějaký kýč? Diváky, kterým je snímek určen rozhodně ne. Dalším problémem je vrchol filmu, jak už jsem se zmiňoval právě ona závěrečná taneční scéna, kolem které se to celé toči. Chybí jí dynamičnost, rychlý střih a různé náhledy kamery (sledujeme snad jen dva). Stejně tak mi bilo líto jedné smutné scény, která byla natočena absolutně bez emocí, což rozhodně není tím, že se dala odtušit již v úvodu. Na druhou stranu se můžeme potěšit věcmi stokrát viděnými, které v celkovém kontextu ani nepůsobí nějak rušivě (baletní výcvik, mála holka). Sice dávám 70%, ale vyhozených peněz nelituji. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama