Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

genetique 

všechny recenze uživatele

Zastáva mi rozum nad tým, že keď sa niektoré C-éčkové filmy dostanú na pulty požičovní, prečo si takúto pecku musím vychutnávať len v .avi kvalite! Dokonalý návrat k pästiarskym filmom, o ktorý sa v jednotke pramárne snažili "stars". Pekelne tomu dopomáha aj myšlienka príbehu, ktorá je síce primitívna a priamočiara, no nie však trápna a obohraná. Súboje majú presne to, čo poteší každého mužského diváka. Hlavne dokonalú choreografiu. So záverom by sa dali robiť veci, no som rád, že bol taký aký bol. Už mi to chýbalo. 80%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keďže som sa k Undisputed III dostal skôr než druhej časti, prišla mi táto o niečo chudobnejšia. Menej bojovníkov, menej adrenalínu, ale.. stále je tam to ale. Pretože Scott Adkins vždy bol a vždy bude sakra cool. Ako inak by ste odôvodnili to, že počas celého filmu fandíte viac zápornej postave (Boykovi) než tej kladnej (Chambers)? Ten chlap jednoducho umí! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrý film ! Adkins je drsnéj, tvrdéj, agresivní,arogantní Šmejd! Jai White je Namakaná Hysterka,která má charisma! Příběh je drama z vězeňského prostředí okořeněno zápasy, na konci až nečekaně dojemné. Co se týče Zápasů, tak místy velice vtipné, jak jsou všichni flexibilní,skákají jako Opice, a soupeři lítají na metry daleko,zřejmě to byl účel, nevím,ale přesto jsem byl nadšený,jelikož něco takového jsem ještě neviděl! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Bez výborného Whitea (ojedinelá kombinácia slušných hereckých schopností a zdatnosti v bojových umeniach) a Adkinsa, by to bol veľmí zlý film aj v merítku béćkových kvalít. Adkinsove eskapády a celkovo vinikajúce súboje z toho však robia najlepšiu béčkovú mlátičku od dob Van Dammeho The Quest. (7/10) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatímco trojka je čistokrevné, upřímné a na nic si nehrající béčko, druhý díl se místy snaží působit zbytečně důležitě (rozhovory se staříkem), což mu při tom béčkovém námětu rozhodně nesvědčí.. dvojka rovněž nenabídne zdaleka takovou porci soubojů jako následující díl.. namísto toho je v ní příliš mnoho vaty a prázdného kecání, díky čemuž film působí i při tak krátké stopáži trochu nudným a zdlouhavým dojmem.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)
  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)

Reklama

Reklama