Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

kingik 

všechny recenze uživatele

Manželé Foxovi rozhodně neudělali dobře, když se na noc kvůli porouchanému autu nechali ubytovat v podivném motelu, který vede ještě podivnější recepční (přesvědčivě ujetý Frank Whaley). Se svými kumpány tu totiž bestiálně vraždí hosty, natáčí si to na video, a pak to prodává. Tenhle horor funguje tak, jak má, zejména díky vynikající režii Nimroda Antala, která spolu s úvodní zlověstnou hudbou zachovává poctivě zlověstnou hororovou atmosféru, která by se s přibývajícími minutami dala krájet a je stále stísněnější. Ústřední dvojka Beckinsale/Wilson nikdy nic pokazit nemůže (Wilson byl ale lepší) a Franka Whaleyho coby zvrhlého motelového recepčního, bych opravdu potkat nechtěl a měl za tenhle výkon shrábnout Oscara. Nějaké logické chybky se asi najdou, třeba proč nelítostní zabijáci nevtrhnou rovnou do pokoje a nezmasakrují Foxovi tak, jako to udělali nesčetněkrát předtím, ale to by zase nevznikl tenhle mrazivý horor, který je výborný si ho pustit v sychravé večery, a navíc uteče jako voda. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

I když člověk ví, co se bude dít v následujících minutách a žádné překvapení se nekoná, je Motel smrti celkem fajn. Antal ví, jak vylekat a celé to docela příjemně odsýpá. Navíc Luke Wilson ukázal, že jeho univerzální herecký obličej opravdu funguje v každém žánru. Na víc jak jedno kouknutí to ale určitě nění. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár, podezřelý hotel a ještě podezřelejší recepční. Osvěžující je, že oba hlavní hrdinové jsou napsaní civilně a můžete jim opravdu fandit, aby z "motelu smrti" utekli. Budu spoilerovat, ale líbilo se mi, že tenhle film neměl potřebu přehnaného nihilismu a nechat v divácích nepříjemný pocit, že všechno bylo od začátku marné a hrdinové měli svůj osud spočítaný už od desáté minuty. To je takový nepříjemný hollywoodský zvyk, kterým se nahrazuje chytře napsaný scénář. Jakou má totiž cenu cesta za "vykoupením" (což platí i u našeho rozhádaného párů), když na konci čeká magor se zakrvácenou baseballovou pálkou, že... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motel Antal. Za poměrně nízkou cenu nabízí pěkný interiér s neodlupujícími se tapetami, nicméně matrace obsahu jsou opotřebované, nefunguje žádná studená sprcha a celé je to překvapivé asi jako přítomnost bible v šuplíku nočního stolku. Recepční Wilson i pokojská Beckinsale příjemní, občas se objeví nutkání zašlápnout švába Whaleyho. Na jedno přespání dobré.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama