Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

VOD (1)

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (391)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obsazením rozhodně na první pohled zajímavý snímek, který pracuje s poměrně jednoduchou myšlenkou hotelu, v kterém se zabíjejí lidi a vše je pečlivě dokumentováno a posléze prodáváno. Mnohokrát se budete ptát "Proč neutečou, na co čekají" apod. to je trochu škoda, ale přesto je to slušný horor s výbornou hlavní dvojicí. Así se mi to zdá, ale Luke Wilson nějak nabral na síle pro tento snímek, protože už není tak chatrný jaký býval. Vacancy nenudí. To je dobře a vzhledem k jednoduchosti zápletky poměrně překvapivé. Stále se něco děje a čeho se obávat. Nic není hnané do extrémů, při kterých by jste necítili krev v žilách, ale přesto atmosféra potěší. Vacancy nelze nazvat špatným hororem a to je dobře, protože i takovéhle průměrné horory jsou v dnešní době vzácné. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

režisér Antal,který ve svojí domovině natočil úžasné revizory,dostal pozvánku do ameriky a začal plodit jednu sračku za druhou.nedávno zprznil predátory,o chlup dřive natočil prozměnu totálně podprůměrný horor,který je opět nechutně nadhodnocen na čsfd.antal nám servíruje ošuntělý příběh dvou manželů,kteří se po smrti syna vlastně nenávidí a někde uprostřed samoty jim kiksne auto,klasika.ubytují se v divném hotelu a začnou se dít rádobi děsivé věci.....slibně začinající horor,který se změní v laciný thriller,parta zabijáků nemá žádné charisma,kate a luke evidentně nechápou,proč že to hrají v takovém braku,filmu chybí napětí,dobrá hudba a něco co by ho vyvedlo z omšelého klišé.rádoby dojemný konec,kdy kate všechny vykosí a manžílek jí zachrchlá do ucha,jak moc ji miluje...sorry ale kdyby mišlo o život,tak bych miloval asi i paroubka,konec nudný a předvídatelný... 61% what the fuck? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale abych pravdu řekl, tak se mi tento horůrek docela líbil, i když tento žánr zrovna v oblibě nijak moc nemám. Sice je plno scén zkopírovaných a zdá se mi, že nepřichází s ničím novým. Na druhou stranu. Když divák sleduje tenhle Motel večír, kdy je tma a strach se protáčí kolem celé postavy, nechá to na něm následky. Na mně rozhodně nechal. Líbila se mi parádní atmosféra, která film blaženě nadzvedla do neskonalých výšin. Ta atmosféra dokázala něco, co bych si já rozhodně nedokázal představit. Právě ta atmosféra dokázala z jinak dosti průměrného filmu udělat zajímavou věc, při které mi ani nevadil fakt, že lekačky jsou jasné, ale i tak fungující a příběh zdá se být často ohraným. To pak člověk sleduje, co to s ním dělá a jak ho průběh filmu fantasticky mění. Tenhle to přes průměrný příběh ale solidní průběh víceméně dokázal. --- Zdálo se mi, že se mě snažíš zabít. Byli jsme na výročí svatby u mých rodičů a matka pořád něco mlela. Tys začal křičet, že už to nemůžeš vydržet a pak ses mě snažil uškrtit. - No, aspoň se ti zdálo o mně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama