Reklama

Reklama

Brazilský masakr

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po úděsné autobusové nehodě zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Zatímco čekají na příchozí pomoc, rozhodnou se zajít do místního baru a užít si tak alespoň nějakou party s místními. V baru si dají několik piv a několik sklenek caipirinha a seznámí se s milým místním mladíkem Kikem. Vše se příjemně vyvíjí. Ráno už není tak pozitivní, když cestovatelé zjistí, že jim chybí všechny věci a peníze. Nejen to, všichni, kteří s nimi v noci popíjeli v baru, se chovají odtažitě a nikdo jim nechce pomoci. Jediný Kiko jim pomoci chce a nabídne jim pobyt u jeho strýce v domě, který leží v hluboké a temné džungli a kde mohou v „bezpečí“ počkat na pomoc... Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je možná dobrodružný a drama, ale určitě ne horor nebo mysteriózní, nevím kde na tom kdo byl. Spíš mi to zavánělo pěkným thrillerem, no a co, že se odehrával v džungli. A náhodou to bylo pěkně sympatický, i když to vlastně mohla být obyčejná vyvražďovačka (napovídalo tomu hlavně to, že se to tam hemžilo krásnejma prcinama a namakanejma borečkama vystupujícíma v rolích obětí). Už jsem jenom čekal, že se pak zjistí, že ten brácha je bejvalej člen speciálních jednotek, ale na štěstí ne. Výhodou bylo nejen prostředí, ale i ten nápad s orgánama. A krváren tam zas není až tak moc, aby se to nelíbilo i slabším povahám. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak o masakr se zrovna nejednalo, ale nutno říct, že jako svižný thriller (jak by řekl můj kámoš) to funguje dobře. Film postrádá hluchý místa a scénami v jeskynních vodách se dokonce staví do role nadprůměrného snímku ve svém žánru. Co se týče příběhu, tak nemůže zklamat, protože Brazílie je divoká a černý trh s orgány se myslím doteď může v některých částech jižní Ameriky stále provozovat. Problém jsem měl asi jenom s herci. Proč musí být ve všech těchto filmech svalnatí týpci a holky s postavičkou do Maxima? Proč nemůžu jednou v hororu vidět tlustýho nebo naopak úplně vychrtlýho amíka s křivýma zubama? Scénář není vhodné kritizovat, protože slov je ve filmu docela málo a když už z těch ´´herců´´ něco vyleze, tak to není zas tak špatný. :-))) Celkově tedy jsem docela potěšený, jen škoda, že mě nedokázal Stockwell překvapit na více místech. Velmi pěkné 3 hvězdičky. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Partička amíků si vychutnává pohostinost brazilců, která zahrnuje hromadu chlastu, sex na pláži a pomalou smrt. Bohužel, ač ideově blízké Hostelu, ani zdaleka to nedosahuje jeho úchylnosti a atmosféričnosti. Zůstává tak neslaná nemastná báchorka s velmi nesympatickými herci, která rychle zmizí v propadlišti horrorových dějin. Papa. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller s hororovými prvky. Nejvíc mě zaujala krajina s pěknou pláží a ty holky taky nebyly k zahození ;-) Dojem z celého filmu mi ale pokazil docela trapný konec, kde se žádné velké finále nekonalo ... sice by to nebylo uvěřitelné, ale Josh Duhamel by určitě dokázal udělat na konci pořádný revange.... Ale nevadí ... 60% je tak akorát. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerny film o obchode s ludskymi organmi. Divaka do deja vtiahne hned prva polhodina filmu : najprv havaruje autobus, aby sa potom americki turisti ocitli na plazi, kde zacnu parit s miestnymi dievcatami. Rano sa vsak zobudia, a zistia, ze su bez dokladov, bez penazi, batohov, sperkov a dokonca bez topanok. Po tomto sa zacina odvijat druha, podstatne temnejsia cast pribehu, kde dojde aj na hororove sceny -- pad zo skaly, operacia zaziva .... Herecky su vyborne a nebol by som proti, keby boli hore bez. K tomu vsetkemu treba pripocitat uveritelneho zaporaka a jeho bandu hrdlorezov, no a vsetko je to dokreslene prekrasnymi exteriermi juhoamerickej Brazilie /scena v jaskyniach bola vyborna ...../. Koniec filmu bol sice trochu pritiahnuty za vlasy, ale aj tak je to nadpriemerny film : 77 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • V původní verzi scénáře byl příběh situován do Guatemaly. (Avalon820)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 37. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Nehoda autobusu byla úspěšně natočena hned na první pokus. (Avalon820)

Související novinky

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

31.12.2008

Jižní Amerika je v kurzu. Včera jsem se rozplýval nad mimořádně šťavnatě obsazeným Stalloneovým The Expendables, které se brzy začne natáčet v Riu, a dnes je tady Cartagena. To není jen název… (více)

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama