Reklama

Reklama

Ajťáci

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Velká Británie, (2006–2010), 9 h 29 min (Minutáž: 22–26 min)

Hudba:

Neil Hannon

Hrají:

Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson, Christopher Morris, Matt Berry, Noel Fielding, Dolly Wells, Alice Lowe, Belinda Stewart-Wilson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V kancelářských výškových budovách britské společnosti Reynholm Industries pracuje spousta krásných a šťastných lidí, kteří slaví jeden úspěch za druhým - kromě trojice zaměstnanců ukrývajících se v suterénu v oddělení informačních technologií. Zatímco jejich kolegové pracují ve fantastickém prostředí, Jen, Roy a Moss se musí tísnit v temném a nevzhledném sklepě, neschopní zapadnout do normální společnosti. Jen (Katherine Parkinsonová) je kariéristka, která se snaží vyšplhat po firemním žebříčku. Kvůli tomu, že lhala ve svém životopisu, se však naneštěstí ocitne ve funkci manažerky oddělení IT. Problém tkví v tom, že o technologiích neví zhola nic! Roy (Chris O'Dowd) a Moss (Richard Ayoade), kteří tvoří zbytek oddělení, naopak sdílejí lásku k informačním technologiím, sci-fi i sladkému nicnedělání. Oběma se ale příčí pracovat pod někým, kdo vůbec nerozumí počítačům. Když Jen zjistí, že toho Roy a Moss možná vědí hodně o počítačích, ale o práci s lidmi netuší skoro nic, rozhodne se převzít roli "vztahové manažerky", aby pomohla nejen jim, ale i sobě. Seriál Ajťáci nabízí hravý a poněkud absurdní pohled na to, co skutečně obnáší práce v útrobách každé společnosti - v oddělení informačních technologií. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

pulper.cz

pulper.cz (hodnocení, recenze)

Druha serie zacina moc dobre ... skvely serial!!! To budou zase abstaky... :-P

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

masakr!! prave sem dokoukal 1dil druhe serky.. je to jeste lepsi nez predchozi serie! jestli se udrzi takove tempo po celou serii tak to bude mazec!! ..

Agoran

Agoran (hodnocení, recenze)

Tak jsem prave videl 1. dil 2. serie na Channel4 a rikam... BOZI!!!

Cely dil se odehrava mimo kancelar...

Marinoco

Marinoco (hodnocení, recenze)

Tohle je báječný seriál :) moc se mi líbí! A Moss je tak...roztomilej :-D

narg-

narg- (hodnocení, recenze)

lol, uz prvni dil co sem videl, absolutne podle pravdy :D presne tohle dela bracha v praci (ajtaka :) vetu " a zkouseli ste to vypnout a zapnout" ma najetou i ze spani :D btw americkej remake, jestli je to pravda, tak uz jen ty ksichty na tej fotce humus a negr k tomu (skurveny amici, jeste tam musej dat zlutaky a indiany)

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Nin: Dabing je - samozřejmě naprosto nevyhnutelně a nezbytně - naprosto nedostačující. Tyhle britcomy se prostě dabovat nesmějí, stačí se podívat na to, co udělal dabing s Fawlty towers... Scény ve kterých jdu v originále do kolen jsou nadabovány tak, že se sotva pousměju.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Mně se zdá název Partička IT hodně slušnej... Mě předtím napadl jen název Informatici, ale to není ono, tohle zní víc odlehčeně a je zanechanej význam...

Jo ale hlavně - Jakej je dabing ?? :o

woody

woody (hodnocení, recenze)

Eddard: Tady asi těžko, takhle to přeložilo HBO...

A_FISH: Až chcípneš, dej vědět...

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Překlad "Partička IT" zní fakt dost slabě... Kdo to tady na csfd vlastně překládá? Je ale pravda, že zrovna tenhle název je docela oříšek... Já bych to nechal třeba jenom na IT, to je i česká zkratka a samo o sobě to zní fajn. No jinak mě tenhle britcom samozřejmě nadchl, zatím pět hvězd, ale komentář nahodím až po té slibované druhé sérii... Minimálně Denholm Raynholm a Moris Moss jsou podáni špičkově a postavy Jen a Roye je výborně doplňují / regulují. A samozřejmě, jako třešnička na dortu Richmond a Cradle of Filth...

A_FISH

A_FISH (hodnocení, recenze)

woody: ty waado, ty si dobrej .... to se to ještě nejmenovalo "partička"  viď ?

lunapark

lunapark (hodnocení, recenze)

Příjemné, vtipné. Ale obávám se, že třeba kvalit červeného trpaslíka sotva dosáhne.

ca5per

ca5per (hodnocení, recenze)

Jeden z nejvtipnejsich serialu posledni doby. Bohuzel byl nahrazen mne nic nerikajicim Black Books. Co na IT ocenuju je jejich vystihnuti lidi od pocitacu (mne :o))) a pritom se to libi i lidem, kteri s pocitacem prijdou do styku jednou za 14dni. Skoda ze Channel4 nenataci dalsi dily :((( Jinak by se z toho stal novy kultovni serial.

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Vynikající! Zatím se zdá, že je to dokonce lepší než Black Books, a to už je hodně vysoká laťka. Už aby přišla druhá série...

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

ElCon: bych řek, že těžko :-) hlavně, tady jsou jen v podstatě dva, a upřímně pochybuju, že si to píšou sami...

ElCon

ElCon (hodnocení, recenze)

Nechci předbíhat, ale ... MÁME TU NOVÝ MONTHY PYTHONY :-)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Ty vado, ještě před měsícem a půl jsem byl mezi deseti hodnotícími :-)

BUD-SFIS

BUD-SFIS (hodnocení, recenze)

Dalsi serie bude pokracovat v lednu. Bude prvni dil druhe serie odvisilan.

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama