Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nie je drevo ako drevo, a tieto dve "tvrdé polienka" v podaní G.Clooneyho a R. Zellweger to pekne rozpálili. Okrem vzájomného zvádzania a hľadania si cesty k sebe, pripomínajúceho beh cez prekážky film ponúka aj príbeh talentovaného hráča amerického futbalu a veľa skutočností odohrávajúcich sa vo vnútri mužstva, takže si môžete vybrať čomu, alebo ku komu sa prikloníte. Ja som sa nebránil ničomu, pretože každý kúsok tejto šťavnatej romantickej komédie mi padol vhod. Všetko sa drží v primeranom období počnúc nenáročnými dresmi futbalistov až po kabaretnú hudbu, ktorá výborne doplnila humorné situácie, ktoré perlili od samého začiatku. Clooney to ozaj dokonale zrežíroval a nechal dosť priestoru aj rôznym zápletkám a postupnému zaujímavému odhaľovaniu. Z veľkého množstva ponúknutej zábavy ma najviac pobavil úvodný tréning Big Gusa a výkrik malého Pajdu "Bulldoci" v krčme plnej fanúšikov Chicaga. 80% ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

George Clooney umí vykouzlit retro atmosféru. Americký fotbal není zrovna můj šálek kávy. Navíc těch filmů v poslední době o něm bylo trošku více než je zdrávo. Přesto tento film ani nezklamal ani nenadchnul. George jakmile začne kouzlit svým klukovským šarmem okamžitě přihazuji hvězdičku navíc, bez něj by film ztratil jiskru úplně. Tyhle přerostlé kluky prostě on umí na jedničku. 50% ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Měl jsem trochu obavy, co tohle bude zač, jelikož s Clooneyho dřívějším režijním počinem Milujte svého zabijáka jsem měl celkem nemalý problém jej strávit. Byly neopodstatněné. Leatherheads, jakožto retro komedii, nechyběla nápaditost a přímo sršela svěžím vtipem přesně dle mého gusta. Clooney-režisér si s příběhem o profesionálním americkém fotbalu v plenkách pěkně vyhrál a jelikož mu nejspíš zbyla dostatečná zásoba energie, vyhrál si i coby Clooney-herec před kamerou a to s takovým šarmem, že zastiňuje zbytek hereckého ansámblu, dokonce i Renée Zellweger, jejíž výkon je protentokrát jen mile sekundující. Navíc bylo znát, že se rozpočet pohyboval ve větších číslech, což umožnilo ruku v ruce s dobovou hudbou Randyho Newmana, aby z filmu atmosféra dvacátých let přímo dýchala. Nemám americký ani žádný jiný fotbal rád, ale ani to mi nebránilo si tento chutný pamlsek opravdu vychutnat. 90% ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Sakraaa, velmi dobry napad...par velmi dobrych kuskov...na ktorych som sa excelentne bavil...ale predsa, nieco tomu chybalo. Nieco, co tomu filmu malo davat stavu...a nenechat ho tahat vo vode, na ktoru velmi rychlo a lahko zabudnete. Ale urcite viem, co tomu filmu nechybalo...a to perfektny vykon drzuckej, arogantnej slecinky Renée Zellweger...krasa:) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama